. Ma Ervin napja van.
Néhány szó a titokzatos BDSM-ről
2022-10-25 10:04:43
Néhány szó a titokzatos BDSM-ről

Néhány szó a titokzatos BDSM-ről

Mi az a BDSM?

 

A kifejezés egy angol eredetű mozaikszó, ide tartozik minden olyan tevékenység, melyben kötözés, fegyelmezés, dominancia és alávetettség, illetve szadomazochizmus fordul elő. Sokan örömforrásként tekintenek rá, de a szabályait ismerni kell, és betartani mindkét félnek.

 

Napjainkban már sokféle kiegészítőt, szexuális játékszert is be lehet szerezni az ilyen típusú együttlétekhez, például a Szexvitál.hu webshop BDSM kategóriájában érdemes szétnéznie azoknak, akik szívesen kipróbálnák párjukkal az extrém szórakozást.

 

Fontos tudni azonban, hogy akkor beszélünk BDSM-ről, ha abban mindkét fél saját akaratából vesz részt, egyébként bántalmazó kapcsolatról van szó. Éppen ezért nem javasolt, hogy idegenekkel próbáljuk ki az újonnan beszerzett eszközöket, vágyfokozókat, hiszen nem tudhatjuk, a másik mennyire leli kedvét ezekben.

 

Melyek a legismertebb BDSM-eszközök?

 

Aki látta a filmet, vagy olvasta a könyvet, tudhatja, hányféle eszköz áll rendelkezésre egy forró éjszakához. A legismertebbek ezek közül a kéz- és lábbilincsek, kötelek, de kapható a Szexvitál.hu-nál nyakörv és szájpecek is. 

 

Sokan használnak paskolót, korbácsot is. A BDSM kedvelői ugyanis szeretik a szerepjátékokat: ilyenkor az egyikük az uralkodó, a másikuk a szolga. A kielégülést gyakran az okozza, ha a magasabb rendű fél megveri, megalázza azt, aki alá van vetve. Ahhoz, hogy jól működjön ez a játék, titkos szóra is szükség van: ha valaki ezt kimondja, akkor visszább kell venni a tempóból, tiszteletben kell tartani a másik kérését.

 

Igen kedvelt eszközök még a maszkok, álarcok. Nagyon erotikus tud lenni, ha nem látjuk a partnerünk teljes arcát szeretkezés közben, vagy nem érhetünk hozzá. Aki egy kicsit is nyitott a felfokozottabb együttlétekre, érdemes kipróbálnia, milyen, ha eltakarják a szemét, bekötik a száját. Azok azonban, akik ennél is többre vágynak, extrém erotikus eszközöket is használhatnak.

 

Extrém eszközök - csak bevállalósoknak

 

Ha jól ismerjük a partnerünket, nincsenek előtte titkaink, bízunk egymásban, akkor érdemes lehet beszerezni egy-két extrém erotikus eszközt is a Szexvitál.hu webshopból. Itt számtalan olyan kiegészítő található, amivel izgalmasabbá tehető a szexuális életünk, legyen szó anál dildóról, elektromos stimulálóról vagy szexgépről.

 

A BDSM olyan műfaj, amit nem mindenki szeret, de aki igen, az könnyen talál hozzá játékszereket. Fontos, hogy minden együttlét előtt beszéljük meg partnerünkkel, mit szeretne, és ha csak egy sima összebújásra vágyik, akkor azt is fogadjuk el. 

 

(x)

További híreink
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>