. Ma Ervin napja van.
Módosulások a BKK agglomerációs autóbuszjáratain - lassan kivégzik a 218-as járatot
2015-08-25 19:02:22
Módosulások a BKK agglomerációs autóbuszjáratain - lassan kivégzik a 218-as járatot

Módosulások a BKK agglomerációs autóbuszjáratain - lassan kivégzik a 218-as járatot

 

Solymáron már a véglegesnek szánt útvonalán közlekedik a 64-es jelzésű autóbusz. A 11106-os út 0,8 és 2,1 kilométerszelvények közötti részének útpályája elkészült, ezért ezen jár a 64-es autóbusz. A solymári vasútállomás előtti új útcsomópontban végleges helyükön alakítottak ki irányonként egy-egy megállóhelyet, amelyeket a 64-es járat és a Volán autóbuszok közösen használnak.

 

Kistarcsa határában az Auchan Liget áruház parkolójában a 92-es autóbusz megállóját kettéválasztották. A leszállás az eddigi helyen történik, míg a felszállásra a Rákosszentmihály vasútállomás irányába, a visszafordulást követően létesült új megállóhelyen. A HÉV-pótló buszok továbbra is az eddig helyükön állnak meg.

 

A 218-as autóbusz, amely az Árpád híd HÉV-állomás és a solymári Auchán áruház, illetve a Pilisborosjenői téglagyár között közlekedik, ismét ritkul. A BKK csúcsidőszakban az eddig 15 perc helyett 20 percenként, az olyan időszakokban, amikor eddig 20 percenként közlekedett, ezután 30 percesre csökkenti a járatgyakoriságot. Természetesen a bérletek és a jegyek ettől nem lesznek olcsóbbak, tehát ugyanazért a pénzért itt lényegesen rosszabb szolgáltatást kap majd az utas. Ennek a buszjáratnak a teljes útvonalát bejárják a jóval olcsóbb viteldíjért közlekedő Volán buszok, azonban van 5 olyan megállóhely, amelyet csak a 218-as autóbusz szolgál ki. A többi helyen más buszjáratok is megállnak. Úgy látszik, a környéken élőknek nem elég nagy az érdekérvényesítő képessége, illetve aki teheti, átpártol a Volán buszokra.

 

Fotó: Szász Áron – Kertész Z István

Kertész Z István

 

Utoljára frissítve: 2015-08-25 19:03:39

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>