. Ma Zita napja van.
Közröhejjé vált magyar foci
2013-07-30 11:44:19
Közröhejjé vált magyar foci

Közröhejjé vált magyar foci

Egy hét telik el lassan azóta, hogy megéltük minden idők legrosszabb magyar futball kupaszereplését.

 

Azt csak remélni lehet, hogy felébred Orbán Viktor lelkiismerete - ha van neki olyan. Azonban a fociba az adófizetők milliárdjait pumpáló diktátor mélyen hallgat, és nem szólalt meg – állítja a ma kiadott közleményében a DK sajtóirodája.

 

Orbán nem érzi úgy, hogy nem folytatódhat a pazarlás, a „nem létező csapatok” közpénzből történő finanszírozása, a megalomán stadionépítések sorozata. Nem kétséges, hogy ezekkel részben a 2006-os, a fővárost felgyújtó, szurkolótábornak hazudott garázda csőcseléket fizeti ki a Fidesz, ugyancsak valamennyiünk pénzéből. A szánalmas, közröhejjé vált magyar fociban már ott tartunk, hogy Kubatov-Tállai, Kósa-Deustch, és a Videoton-Felcsút meccs esetében Orbán I.-Orbán II. mérkőzéseket rendeznek.

 

 

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort, hogy fejezze be a pénzszórást, vonja vissza a tízmilliárdokat a Puskás Akadémia sajtófőnöke szerint is korrupt és rossz magyar fociból. Ezt az összeget a szegények megsegítésére fordítsa. Orbán és rezsimje bűne ugyanis, hogy ma már minden második magyar szegény lett. Rajtuk kell segíteni, nem semmirekellő focistákon.

 

Végezetül arra szólít fel közleményében a DK: Orbán csoportosítsa át a focipénzeket a szegényeknek.


Címlapfotó: sport365.hu

Utoljára frissítve: 2013-07-30 11:50:06

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>