. Ma Ervin napja van.
Ilyen lett a felújított Szentendrei Járási Hivatal
2015-09-23 12:38:42
Ilyen lett a felújított Szentendrei Járási Hivatal

Ilyen lett a felújított Szentendrei Járási Hivatal

Befejeződött a Pest Megyei Kormányhivatal szentendrei, Dózsa György út 8. szám alatti épületének energetikai korszerűsítésére, melynek eredményeként csökkenthető az épület energiafelhasználása, így a fenntartási költsége és a környezeti terhelése is.

 

A beruházás keretébe korszerűsítették a világítási rendszert, mely során az elavult világítótestek helyett modern, energiatakarékos lámpatesteket építettek be. Megtörtént a külső nyílászárók cseréje, a határoló falak, födémek és a tető hőszigetelése. Kiépítettek egy hővisszanyerős szellőztető rendszert is, és a fűtőtestek energiafelhasználása a termosztatikus-szelepek segítségével vált gazdaságosabbá.


A 323 millió forintos fejlesztés forrását a Kohéziós Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.


Utoljára frissítve: 2015-09-23 21:13:51

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>