. Ma Zita napja van.
Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?
2012-08-21 19:09:11
Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?

Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?

Még jobbra sikerülhetett volna a Jobbik augusztus 20-i budapesti központi rendezvénye, ha azon lettek volna résztvevők.

 

A Jobbik a margitszigeti nagyrétre hirdette meg budapesti rendezvényét, ahol akár több tízezren is elfértek volna. HA!

 

A rosszabik.com beszámolója szerint még 10 órakor is csak lézengtek a rajongók, pedig őket kiemelkedő személyiségek várták. 11 órakor lehetett találkozni Morvay Krisztinával, a jobbik ideológusával, 12 órakor Vona Gábor tisztelte volna meg a több tízezres közönséget, ha azok eljöttek volna.

  

A Jobbik húzós lapjai, úgy, mint a Kuruc Info, vagy a párt hivatalos oldala a Barikád is elhallgatta a kudarcot. Míg az elsőként említett média egyáltalán nem, úgy a Barikád is csak szűkszavúan adott hírt az eseményről.

 

A rendezvényről - szemelőtt tartva a kiegyensúlyozott tájékoztatást -  a jobbról és balról is készült fotók itt láthatók:

Pedig a mitingről a náci lapok már hetekkel korábban hírt adtak, ennek ellenére a délutáni fináléra sem lettek többen pár száz csellengőnél, akik a sátrak között tébláboltak. Viszont azok, akik távolmaradtak a Jobbik további fontos embereivel is találkozhattak volna, úgymint: Volner János szóvivővel, valamint Novák Előddel, a párt sajtófőnökével.

 

Egy, a nevét elhallgató pártaktivista elmondta - maga is úgy ítéli meg: mind a párt-tagok, mind a Jobbik szimpatizánsok között Vona népszerűsége egyre csökken, továbbá a Jobbik zsidó kapcsolata sem hozott népszerűségi pluszt,- véleménye szerint náluk is elindult az osztódás – tart attól is, hogy még közel sincs vége a pártvezetőket és köreit érintő további meglepiknek.

 

A fentieket igazolhatja korábbi: „Maghasadás a Jobbiknál” című írásunk.

 

Fotók: rosszabik.com

 

Utoljára frissítve: 2012-08-21 20:31:51

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>