. Ma Gábor napja van.
Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?
2012-08-21 19:09:11
Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?

Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?

Még jobbra sikerülhetett volna a Jobbik augusztus 20-i budapesti központi rendezvénye, ha azon lettek volna résztvevők.

 

A Jobbik a margitszigeti nagyrétre hirdette meg budapesti rendezvényét, ahol akár több tízezren is elfértek volna. HA!

 

A rosszabik.com beszámolója szerint még 10 órakor is csak lézengtek a rajongók, pedig őket kiemelkedő személyiségek várták. 11 órakor lehetett találkozni Morvay Krisztinával, a jobbik ideológusával, 12 órakor Vona Gábor tisztelte volna meg a több tízezres közönséget, ha azok eljöttek volna.

  

A Jobbik húzós lapjai, úgy, mint a Kuruc Info, vagy a párt hivatalos oldala a Barikád is elhallgatta a kudarcot. Míg az elsőként említett média egyáltalán nem, úgy a Barikád is csak szűkszavúan adott hírt az eseményről.

 

A rendezvényről - szemelőtt tartva a kiegyensúlyozott tájékoztatást -  a jobbról és balról is készült fotók itt láthatók:

Pedig a mitingről a náci lapok már hetekkel korábban hírt adtak, ennek ellenére a délutáni fináléra sem lettek többen pár száz csellengőnél, akik a sátrak között tébláboltak. Viszont azok, akik távolmaradtak a Jobbik további fontos embereivel is találkozhattak volna, úgymint: Volner János szóvivővel, valamint Novák Előddel, a párt sajtófőnökével.

 

Egy, a nevét elhallgató pártaktivista elmondta - maga is úgy ítéli meg: mind a párt-tagok, mind a Jobbik szimpatizánsok között Vona népszerűsége egyre csökken, továbbá a Jobbik zsidó kapcsolata sem hozott népszerűségi pluszt,- véleménye szerint náluk is elindult az osztódás – tart attól is, hogy még közel sincs vége a pártvezetőket és köreit érintő további meglepiknek.

 

A fentieket igazolhatja korábbi: „Maghasadás a Jobbiknál” című írásunk.

 

Fotók: rosszabik.com

 

Utoljára frissítve: 2012-08-21 20:31:51

További híreink
Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
Lánczi ma Magyarország elsőszámú állami filozófusa, úgy, hogy soha egyetlen értékelhető filozófiai cikket nem volt képes publikálni. Egyet sem.
2023-03-22 19:50:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
Nyulasi Tibor a büntetőperben más kollégáitól eltérően azt állította, hogy az áldozat, Renner Erika akár saját magának is okozhatott sérülést kamillateával.
2023-03-17 19:48:51, Hírek, Fókuszban Bővebben
Varga Judit megerősítette, hogy válnak, bár pillanatnyilag férje törölte ezt a bejegyzést
Külön utakon folytatja Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter. Mindez egy Facebook-bejegyzésből derült ki, amely aztán eltűnt.
2023-03-08 17:23:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tegnap este „belebotlottam” Tóth Gabriella tartalomkészítő egy videójába. Újra meggyőződtem arról hogy ennek ...
Bővebben >>