. Ma Ervin napja van.
Gluténmentes lisztek, amelyek felrázzák majd a sütéseidet
2022-07-25 12:15:34
Gluténmentes lisztek, amelyek felrázzák majd a sütéseidet

Gluténmentes lisztek, amelyek felrázzák majd a sütéseidet

A gluténmentes étrendet követő embereknek pedig ez eddig komoly gondot okozott, de az utóbbi években minden eddiginél több lehetőségük van az étkezést illetően. A gluténmentes élelmiszergyártók ugyanis megkönnyítik a hagyományos gluténtartalmú élelmiszerek biztonságos alternatíváinak megtalálását. Azonban még az összes ilyen finom lehetőség mellett is néha csak saját magadnak szeretnél főzni és sütni.

 

Szerencsére mostanra már gluténmentes lisztkeverékek széles választéka tárul eléd, mind a hagyományos boltokban, mind a webshopokban, például az Éléskamra finoman reformnál is. 

 

Éléskamra finoman reform 

 

Az Éléskamra finoman reform nagyon sok vásárló kedvenc márkájává vált, és jó okkal. A cég rengeteg gluténmentes lisztet gyárt, amelyek sokkal könnyebbé teszik ezt az életmódot.

 

Arról nem is beszélve, hogy egyik termékük sem tartalmaz adalékanyagot, állományjavítót, színezéket, konzerválószereket, aromákat, ízfokozókat, tejet, szóját, glutént, kukoricát, búzát, burgonyát, hozzáadott cukrot vagy élesztőt. De nemcsak a beltartalmuk nagyszerű, hanem ízükben is igazán harmonikusak. 

 

Bár nagyon sok lisztjüket kedveljük, az egyik kedvencünk a lágyan omlós császárzsemle szénhidrátcsökkentett, paleo, gluténmentes lisztkeverék. Egyrészt azért, mert igazán könnyű vele dolgozni. Másrészt pedig bármit is készítettünk eddig belőle, az eszméletlenül finom lett - legyen az zsemle, bagett, stb.

 

Kedveznek a paleo életmódnak

 

A paleo sütés trükkös lehet, mivel nehéz reprodukálni a szeretett pékáruk megszokott textúráját és ízét. Ezért hozták létre a paleo lisztkeverékeket, melyek kiváló süthetőséget, megbízható eredményeket és finom ízt produkálnak.

 

Miért működnek olyan jól? Nem tartalmaznak mandula- és konjac lisztet, de élesztőt sem. Továbbá a finomabb ízvilág érdekében mellőzték belőlük a szódabikarbónát, ami helyett saját fejlesztésű sütőport használtak. Azt pedig már meg sem kell említenünk, hogy csak természetes alapanyagok felhasználásával történik ezeknek a naturális termékeknek az előállítása. 

 

A vegánokról sem feledkeznek meg

 

Az Éléskamra finoman reform sárga (korábban magenta) csomagolású termékeibe olyan álgabonák lisztjei kerülnek, mint a köles, a cirok vagy a rizs. Ezenkívül fellelhetők még bennük élelmi rostok és tápiókakeményítő is. Így ezek a magas beltartalmi értékkel rendelkező lisztkeverékek nemcsak a vegánoknak, de a speciális, összetett ételérzékenységgel küzdő diétázóknak, a gyermekeknek és a mindenmentes, tiszta étkezés híveinek is tökéletesek. 

 

Lényeg a lényeg

 

Rengeteg jobbnál jobb gluténmentes lisztkeverék kapható náluk. Van, amelyik táplálóbb, van, létezik alacsonyabb és magasabb rosttartalmú, útifűmaghéj mentes, és jellemző rájuk a semleges ízvilág. Egy biztos, hogy ezzel a termékcsaláddal egy tudatos szemléletet is kapsz egyben, amellyel könnyebben tudsz majd eligazodni az életmódváltás rejtelmeiben. 




További híreink
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>