. Ma Ibolya napja van.
Emlékek a falakon
2020-04-16 12:23:57
Emlékek a falakon

Emlékek a falakon

Erre kínálnak modern, letisztult és színvonalas megoldást a digitális fényképek alapján készülő vászonképek. A festővászonra nyomtatott fényképek bármilyen falon megállják a helyüket. Egy kellemes emléket idéző kép, egy felejthetetlen emlék vagy egy hiányzó hű társ képe szebbé varázsolhatja a szürke hétköznapokat is.


Képek mérete

 

Leginkább az ízlés kérdése dönti el, hogy ki a kisebb, ki a nagyobb alkotásokhoz vonzódik. A vászonkép méretének kiválasztásához vegyük figyelembe a felületet, ahová választjuk azt. A rendelkezésre álló felület mellett meghatározó még a lakás vagy a szoba berendezettsége is. Eleve zsúfolt helyre nem érdemes túl nagyban gondolkoznunk. Amennyiben azonban szellős területre szánjuk, ott szinte kitölthetjük a teljes falfelületet vele. Azért arról sose felejtkezzünk meg, hogy a kanapé felett mindig van elég hely egy szép vászonképnek.


Képek elhelyezése

 

A képek lehetnek álló vagy fekvő tájolásúak. Javasolt elhelyezésükkor követni a választott falfelület stílusát is. Egy keskeny falrészen nem mutatnak a legjobban a fekvő megoldások. Amennyiben mégis ilyet választunk oda, azt érdemes kisebb méretben rendelni.

 

Másik lehetőség, és bármilyen felületen kivitelezhető, az a fotófal. Ez tetszőleges számú képpel, szabadon választott kompozícióban készülhet. A dizájn megoldások kedvelőinek favoritja, hiszen bármilyen lehet. Sőt, az idő elteltével új alakzatba is rendezhetjük. Bármikor kiegészíthetjük, de egyes képeket akár ki is hagyhatunk a kompozícióból.

 

Bárhonnan is közelítjük meg a vászonkép mérete és elhelyezése témát, egy a lényeg, a kép mindig maradjon összhangban a fallal és az egyéb berendezési tárgyakkal is. Teszteld le most a vászonképek mögött rejlő lehetőségeket! Rendelj garanciális vászonképet, és nem lesznek többé unalmas, szürke falak az otthonodban! A garanciának köszönhetően Te semmilyen kockázatot nem vállalsz ezzel.


Képek stílusa

 

A képek a szép emlékek mellett akár más motívumokat is tartalmazhatnak. Követhetik a lakás berendezési stílusát is. Nagyon divatosak a több részből álló kép megoldások a vászonképek területén is. Sőt, itt azt is megválaszthatod, hogy a többrészes megoldások azonos vagy eltérő méretű elemekből álljanak. Itt megint csak a rendelkezésedre álló falfelület kihasználásával játszhatsz. A fényképeknek az effektek alkalmazásával egyedi stílust is adhatsz. A neked tetsző stílust akár több képen is alkalmazhatod az otthonodban. Ezzel is egyértelműen a harmóniát teremted meg.

További híreink
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte
Szívesen vásárolnál csak egyetlen megbízható cipőmárka kollekcióiból, különböző stílusú cipőket? Bizony nem csalás, nem ámítás, léteznek olyan márkák, amelyek valamennyi ...
2020-07-16 20:32:35, Hírek, Könnyű Bővebben
Csepegtető öntözéssel a gyümölcsöző fákért
Az öntözés különösen nehézkes folyamat lehet egy gyümölcsösben, ahol olyan akadályokat kell leküzdeni, mint a beiszaposodás vagy a gyökerek benövése az öntözőrendszerekbe...
2020-07-16 20:30:16, Hírek, Könnyű Bővebben
Különleges fehérneműk férfiaknak
A hölgyekről mindenki tudja, hogy szeretik a szép és különleges fehérneműket. Nincs ez másként az urak esetében sem, bár náluk kevésbé nagy a választék. Mégis vannak olya...
2020-06-22 12:29:32, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A járványügyi helyzet most nem teszi szükségessé szigorú korlátozások bevezetését, az országban kialakult gócp...
Bővebben >>