. Ma Ervin napja van.
Egy éve loptak rendszeresen egy budaörsi üzletből
2014-04-08 14:25:59
Egy éve loptak rendszeresen egy budaörsi üzletből

Egy éve loptak rendszeresen egy budaörsi üzletből

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás miatt J. István 35 éves, F. József 23 éves budapesti lakosok és L. Zoltán 29 éves budaörsi lakos ellen, valamint orgazdaság miatt J. Georgina 19 éves budapesti lakos ellen.
 
J. István és F. József 2014. április 3-án 9 és 10 óra közötti időben egy budaörsi sportáruházban számos árucikket pakolt egy kibélelt utazótáskába, majd fizetés nélkül távoztak az üzletből. A budaörsi nyomozók az áruház parkolójában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították a 35 éves gyanúsítottat és társát, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket.
 
Az eljárás során kiderült, hogy L. Zoltán - aki az áruház biztonsági szolgálatánál dolgozott -, segítette a bűncselekmény elkövetését. A férfit a nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.
J. Georginát azért hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, mert a férfiak által eltulajdonított sportszereket és ruhaneműket a lakásában tárolta, majd azokat a főváros egyik piacán értékesítette.
 
Az eljárás eddigi adatai szerint a gyanúsítottak az elmúlt egy évben hetente több alkalommal tulajdonítottak el hasonló módszerrel sportszereket és különféle termékeket az áruházból. Az illetékes bíróság 2014. április 4-én elrendelte a három férfi előzetes letartóztatását. A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>