. Ma Oszkár napja van.
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son
2013-08-29 11:03:36
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Kamionnal ütközött össze egy személyautó az M0-s 25-ös kilométerénél csütörtök délelőtt, és baleset volt az 1-es út felé vezető oldalon is, emiatt lelassult a forgalom az autóúton - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője.
 
Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az úgynevezett utoléréses balesetek során csupán anyagi kár keletkezett, senki sem sérült meg.
 
Az M0-s 25-ös kilométerénél a roncsolódott járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért kisebb dugó alakult ki az M5-ös autópálya irányában. Az autóút 1-es út felé vezető oldalán, a halászteleki csomópont közelében korábban két személyautó karambolozott, mentőt oda sem kellett hívni – tette hozzá a szóvivő.
 
Az M0-ás több pontján jelentősen lelassult a forgalom, az 1-es út felé vezető oldalon több kilométeres a kocsisor – írta honlapján az Útinform.
 
Kép: illusztráció
További híreink
Elfogták az autórablót, aki egy fiatal nő halálát okozta Gödöllőn
A rendőrség elfogta annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtökön éjjel Gödöllőn - közölte a rend...
2016-07-29 17:16:35, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Azonosították az autórablót, aki egy fiatal nő halálát okozta Gödöllőn
A rendőrség azonosította annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtökön éjjel Gödöllőn; Szénási La...
2016-07-29 13:46:27, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt egy autóját tolvajtól védő fiatal nő Gödöllőn
Autójának védelme közben meghalt egy 24 éves nő csütörtök késő éjjel Gödöllőn - adta hírül Facebook-oldalán a város pénteken.
2016-07-29 11:56:25, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A balesetben egy ember súlyos, míg egy másik személy könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba s...
Bővebben >>