. Ma Orbán napja van.
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son
2013-08-29 11:03:36
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Kamionnal ütközött össze egy személyautó az M0-s 25-ös kilométerénél csütörtök délelőtt, és baleset volt az 1-es út felé vezető oldalon is, emiatt lelassult a forgalom az autóúton - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője.
 
Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az úgynevezett utoléréses balesetek során csupán anyagi kár keletkezett, senki sem sérült meg.
 
Az M0-s 25-ös kilométerénél a roncsolódott járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért kisebb dugó alakult ki az M5-ös autópálya irányában. Az autóút 1-es út felé vezető oldalán, a halászteleki csomópont közelében korábban két személyautó karambolozott, mentőt oda sem kellett hívni – tette hozzá a szóvivő.
 
Az M0-ás több pontján jelentősen lelassult a forgalom, az 1-es út felé vezető oldalon több kilométeres a kocsisor – írta honlapján az Útinform.
 
Kép: illusztráció
További híreink
Öt pénzintézetet akart kirabolni, majd megölt egy nőt, nehogy lebukjon
A Monori Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki három hónap alatt öt Pest megyei takarékszövetkezetet támadott meg...
2015-05-12 16:52:01, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Köszönet és virág helyett verést kapott egy édesanya Ócsán
A szüleivel élt, eltartották, de amikor szóvá tették alkoholizmusát alaposan helybenhagyta mindkettőjüket a hálátlan fiú.
2015-04-30 10:04:19, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Egymilliárd forinttal nem tud elszámolni egy gödöllői ügyvéd
A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség ügyvédi visszaélés bűntette, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az...
2015-04-23 14:58:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az egykori leánykollégium avanzsált Grassalkovich Étteremmé, majd hamarosan Hatvan látványosságává vált. Magya...
Bővebben >>