. Ma György napja van.
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son
2013-08-29 11:03:36
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Kamionnal ütközött össze egy személyautó az M0-s 25-ös kilométerénél csütörtök délelőtt, és baleset volt az 1-es út felé vezető oldalon is, emiatt lelassult a forgalom az autóúton - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője.
 
Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az úgynevezett utoléréses balesetek során csupán anyagi kár keletkezett, senki sem sérült meg.
 
Az M0-s 25-ös kilométerénél a roncsolódott járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért kisebb dugó alakult ki az M5-ös autópálya irányában. Az autóút 1-es út felé vezető oldalán, a halászteleki csomópont közelében korábban két személyautó karambolozott, mentőt oda sem kellett hívni – tette hozzá a szóvivő.
 
Az M0-ás több pontján jelentősen lelassult a forgalom, az 1-es út felé vezető oldalon több kilométeres a kocsisor – írta honlapján az Útinform.
 
Kép: illusztráció
További híreink
Garázdák: egy férfi három embert ütött meg, egy nő a pultossal verekedett
Nem hagyják unatkozni a budaörsi zsarukat - kocsmában garázdálkodott egy férfi Perbálon, egy nő pedig egy budapesti pubban pohárral dobálózott.
2014-04-15 11:44:00, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Megölte a szeretőjét egy péceli nő - 10 évet kapott
A nő a férfi péceli boltjába járt vásárolni, nehéz anyagi körülményei miatt megegyeztek abban, hogy havonta 100,000 Ft-ért vásárolhat, cserébe takarít, segít a papírmunká...
2014-04-11 14:28:04, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A parkolóban loptak, az áruházban akartak pénzt levenni
A helyszínen elfogták a zseniális tolvajokat - abban az áruházban akartak pénzt levenni a lopott bankkártyáról, amelynek a parkolójában ellopták.
2014-04-11 14:07:36, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Roma Rom Összefogás kifogásolja, hogy a másolt ajánlóívekkel kapcsolatos botrány miatt az ő szervezetüket eg...
Bővebben >>