. Ma Diána napja van.
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son
2013-08-29 11:03:36
Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Balesetek nehezítik a haladást az M0-son

Kamionnal ütközött össze egy személyautó az M0-s 25-ös kilométerénél csütörtök délelőtt, és baleset volt az 1-es út felé vezető oldalon is, emiatt lelassult a forgalom az autóúton - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője.
 
Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az úgynevezett utoléréses balesetek során csupán anyagi kár keletkezett, senki sem sérült meg.
 
Az M0-s 25-ös kilométerénél a roncsolódott járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért kisebb dugó alakult ki az M5-ös autópálya irányában. Az autóút 1-es út felé vezető oldalán, a halászteleki csomópont közelében korábban két személyautó karambolozott, mentőt oda sem kellett hívni – tette hozzá a szóvivő.
 
Az M0-ás több pontján jelentősen lelassult a forgalom, az 1-es út felé vezető oldalon több kilométeres a kocsisor – írta honlapján az Útinform.
 
Kép: illusztráció
További híreink
Minden hónapra egy bűncselekmény
Egy alkalommal egy ceglédi házból gitárokat, fényképezőgépet, mobiltelefont és fagyasztott húst is lopott a fiatal ceglédi férfi.
2014-09-16 09:08:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Szatír garázdálkodik Ócsán - fantomkép
Az eset néhány napja történt fényes nappal, dél körül. A kislány és barátnője a Baross utcában sétáltak, amikor odalépett hozzájuk a férfi, és elővette a nemi szervét, rá...
2014-09-15 10:55:29, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Munkahelyi baleset egy galgamácsai fatelepen
A sérültet nagy fájdalmai miatt a mentősök a helyszínen elaltatták, csak azután tudtak hozzákezdeni beszorult kezének kiszabadításához a gödöllői tűzoltók.
2014-08-26 08:59:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Farkas Zsuzsanna, Érd hivatalos független polgármesterjelöltje kötetlen beszélgetés keretében tájékoztatta a h...
Bővebben >>