. Ma Ervin napja van.
Az év apukája: fellökte feleségét, majd lefejelte a fiát, akinek eltört az orra
2014-08-25 18:59:09
Az év apukája: fellökte feleségét, majd lefejelte a fiát, akinek eltört az orra

Az év apukája: fellökte feleségét, majd lefejelte a fiát, akinek eltört az orra

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egy 48 éves budakeszi férfi ellen testi sértés, egy 46 éves budapesti és egy 25 éves sárbogárdi férfi ellen pedig lopás miatt.
 
A budakeszi L. Attila 2014. augusztus 24-én 6 óra körüli időben - előzetes szóváltást követően - budakeszi családi házukban meglökte élettársát, aki ennek következtében elesett, de nem sérült meg. Az édesanyja védelmére kelt közös gyermekük, akit a 48 éves férfi lefejelt. A fiúnak a bántalmazás következtében eltört az orrcsontja.
 
L. Kálmán, 46 éves budapesti lakos 2014. augusztus 24-én 13 óra 30 perc körül az egyik budaörsi sportáruházban három sportcipőről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd a termékeket a ruházata alá rejtette és megpróbált fizetés nélkül távozni. Az áruház biztonsági őre észlelte a trükköt és a férfit visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.
 
A 25 éves, sárbogárdi B. István 2014. augusztus 23-án 15 óra 35 perc körül egy budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott egy biztonsági széferbe zárt telefonkészüléket, amit bevitt magával egy próbafülkébe. A biztonsági eszközt egy csavarhúzóval feltörte, azonban a telefonkészülék nem volt benne a széferben. Ezt követően a biztonsági eszközt visszavitte a műszaki osztályra, majd kiválasztott egy másik készüléket, melyet szintén a próbafülkébe vitt. A férfi ezt széfert is feltörte és a benne található készüléket tartozékaival együtt ruházatába rejtette. Ezután egyéb termékek kifizetését követően távozni készült, azonban a bűncselekmény elkövetését az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észrevették és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták.
 
Mindhárom gyanúsítottat még a bűncselekmények helyszínén elfogták, majd onnan a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállítva kihallgatták. A bántalmazó férfit őrizetbe vették, a tolvajok szabadlábon védekezhetnek. A további eljárást ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
 
 
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>