. Ma Ervin napja van.
Az egyik legbiztosabb vállalkozási forma – a franchise
2012-07-20 19:59:34
Az egyik legbiztosabb vállalkozási forma – a franchise

Az egyik legbiztosabb vállalkozási forma – a franchise

Az elmúlt 5 évben a haza franchise vállalkozói piac folyamatosan fejlődött, ahogy a nemzetközi érdeklődés is eziránt a hálózat-vállalkozói rendszer iránt. A hazai piac is egyre több ilyen vállalkozást segítő, remek lehetőségeket kínál és még közel sem érte el potenciáljának határait.

 

A franchise rendszer hazai segítő képviselője a PROFIT system.  Termék- és szolgáltatás portfóliója közt a franchise piac bármely szereplője találhat olyat, ami egy hatékony eszköz lehet hálózatának - működésének népszerűsítéséhez, bővítéséhez. Ugyanakkor termékeik és szolgáltatásaik nem csak a már működő franchise rendszerek számára hasznos és vehető igénybe – Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban - de azon vállalkozások számára is számos előnyt nyújt, akik úgy érzik eljött az idő, hogy vállalkozásukat partnerek bevonásával egy magasabb szintre fejlesszék és megjelenjenek új piacokon is. A PROFIT system ebben az elindulásban nyújt segítséget.

 

A franchise területre szakosodott egyik legnagyobb hazai cég a PROFIT Franchise Services Kft. Eredendően, a PROFIT system 1998-ban kezdte tevékenységét Lengyelországban, és hamar, nem csak a lengyel, de a közép-kelet-európai piacon is meghatározóvá franchise tanácsadóvá vált. Manapság – Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise-ra szakosodott tanácsadó cégeként ismert,– Lengyelország mellett Csehországban, Ukrajnában, Romániában és Magyarországon kínál professzionális szolgáltatásokat független, franchise átadó és átvevő vállalkozások számára, szerkeszt és jelentet meg ezzel kapcsolatban online és nyomtatott médiát.

 

Portálukon www.franchising.hu  hazai és nemzetközi franchise piacról, annak szereplőiről közölnek aktualitásokat, illetve a hazai franchise-t érintő legfontosabb gazdasági és jogszabályi változásokról adnak hírt. Emellett online szakmai fórumot indítottak és dolgoznak egy, a teljes hazai franchise piacot felmérő franchise riporton is. Magyarországon kívül Lengyelországban, Csehországban, Ukrajnában és Romániában vannak jelen, kínálják ugyanazon szolgáltatásaikat és üzemeltetik egységesen kialakított portáljaikat.

 

A PROFIT system elsődleges Célja, hogy oldaluk egyrészről ösztönözze a hazai piac átadóit és átvevőit - aktív részvételükkel népszerűsítsék a franchise-t, mint vállalkozási forma lehetőségeit, másrészről pedig, hogy a jelenlegi és jövőbeli vállalkozókat – a Franchise-zal való megismertetésen keresztül – biztassa az átvevőeket. Honlapuk is ehhez nyújt információs hátteret mind a franchise alapjairól, mind a piaci szereplőkről, egyszersmind felkínálva a lehetőségeket,-  ötletekkel, tanácsokkal támogatva az átvevővé válást.

 

Üzleti oldaluk a franchising.hu olyan média platform, ami egyben lehetőséget kínál költséghatékony és hatásos reklámozásra. Az oldalon való hirdetés lehetőséget nyújt franchise átvevők és átadó partnerek felkutatásához, de saját vállalkozásokhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások népszerűsítésére is – pénzügyi szolgáltatásoktól kezdve, biztosításokon át, akár az irodabútorokig. Reklám és hirdetési lehetőségekről ide kattintva lehet tájékozódni. A franchise média mellett és annak támogatásával a PROFIT system üzleti modelljének egy másik fő pillére a Franchise tanácsadás.

 

A PROFIT system teljeskörű támogatást kínál a franchise rendszer, vagy annak egyes hiányzó részeinek kidolgozására. Szakterületük franchise csomagok elkészítése, ezen belül üzleti modell, szerződés, működési kézikönyv, szándéklevél és a céget bemutató információs brosúrák elkészítése, kidolgozása. A cég támogatást nyújt átvevők vagy ügynökök felkutatásában, új franchise rendszerek elindításában is.

A cég segíteni tud a közép-kelet-európai piacokon való megjelenésben nemzetközi irodáin keresztül, amelyek megtalálhatók a fent említett közép- európai országokban, továbbá a Syncon Nemzetközi Franchise Tanácsadók szövetségén keresztül jelen van, Németország, Ausztria, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Bulgária piacán is.

 

Azok, akik netán egy új, vagy akár másik vállalkozásban gondolkodnak és praktikusan már egy kész üzleti modellt szeretnének átvenni, sikerrel működtetni további információkért – ötletekért érdemes ellátogatni a PROFIT system www.franchising.hu, illetve a www.franchise2profit.hu  honlapokra.

 

Foto> Hooters franchise

 

X

Utoljára frissítve: 2012-08-15 11:45:46

További híreink
A szépségmegőrző rutin alapjai: ránctalanítás és szemkörnyékápolás
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, üde arcbőr is. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, ...
2024-03-28 16:53:21, Hírek, Hasznos Bővebben
20 milliárdból újult meg a váci vasútállomás
Közel 20 milliárd forintos beruházással megújult a váci vasútállomás épülete és vágányhálózata, új biztosítóberendezés, valamint fedett peronok épültek.
2015-12-03 18:40:17, Hírek, Hasznos Bővebben
Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját
Két éjszaka megnehezül a forgalom.
2015-06-23 11:42:56, Hírek, Hasznos Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>