. Ma Ervin napja van.
A Szegedi Csanád-félék beszivárogtak a Jobbikba
2012-06-27 16:02:25
A Szegedi Csanád-félék beszivárogtak a Jobbikba

A Szegedi Csanád-félék beszivárogtak a Jobbikba

Kis hazánk egykor nagy területén a számtalan népcsoport, nemzetiség, más vallásúak együttéléséből,- nem beszélve az évszázadonként minimum egyszer átvonuló, megszálló és ideiglenesen itt tartózkodó hadseregek katonáinak köszönhetően - a jelenleg itt élők származását illetően egy sajátságos keveredés, mix alakult ki minálunk.
 
Ebből adódóan senki sem lehet biztos abban, hogy igazán kik lehetnek a rokonai. Ahogy erről a  legendás vicc is szól, amiben az anyuka tanítja illedelmes viselkedésre kisfiát: Édes fiam, köszönj mindenkinek nem tudhatod ki az apád!

És hogy mennyire igaz ez a mondás arra most álljon itt az a meghökkentő információ, ami már több, az interneten elérhető site-on is olvasható, nevezetesen Szegedi Csanádról, a Jobbik prominens képviselőjéről kiderült, hogy zsidó!
 
De, nem ám olyan szedett-vedett, megesett féle, hanem igazi ortodox, tekintettel édesanyjára, aki mellesleg Auswitzot is megjárta.  
 
„Szegedi Miklós, Csanád apukája talán tudta, talán nem, amikor nősült, hogy hitvese, Molnár Katalin eredeti neve Meisels volt - miután Bornstein (született Klein) Magdolna és Meisels Imre leányának született” – olvasható egy kimutatás a családfa ágáról az Amerikai NOL oldalán.
 
Na és ez hogyan derült ki?
 
Úgy, hogy saját Testvérei - mert maguk között így szólítják egymást, ahogy korábban az originál nyilasok - a borsodi Jobbik párt helyi kirendeltségén kiderítették Csanád identitását, lényének és féleségének kóserságát. Azt, hogy erre mi késztette őket most az olvasók fantáziájára bízom.
 
Mi következik ebből?
 
Hogy bizony a származás nem lehet visszatartó erő - kivételeket leszámítva – a szélsőséges eszmék, gondolatok hordozására. 
 
Mi lesz most, mi lesz erre a jobbik reakciója?
 
Nyilvánvalóan azt fogják állítani, hogy egy összehangolt támadás indult ellenük, főleg Vona miatt (a Zázrivecz családnevet most nem elemezve)! Arról nyilván nem ejtenek majd szót, hogy náluk is elindult az osztódás és ennek a kezdeti jeleit tapasztalhatjuk most. Lásd a hét elején megjelent írásunkat.
 
Hogyan tovább?
 
Érdemes volna, amíg nem késő, elkezdeni a szélsőséges gondolkodású egyéneknek, akik eddig még nem tették meg, mielőbb családfakutatásba kezdeni. Azoknak is ajánlott ez, akiket taszít a cigány-zsidó-sváb-ruszin-tót, satöbbi népcsoporthoz, nemzetiséghez, más valláshoz tartozók puszta léte.
 
Miért tegyék ezt?
 
Hogy ne járjanak úgy, ahogy most Csanád, akiről időközben kiderült végül is zsidó. Mielőbb legyenek ők is tisztában azzal, hogy kifajta a mifajtájuk, még időben, megelőzve és elejét véve  a blamának, hogy nagyobb csoportba verődött zsidózáskor, amikor teli tüdőből ömlik ki a forrólevegő a torkukon - netán saját édesanyjukat szidják.
 
Végül egy intelem!
 
Szeressük anyánkat, mert anya csak egy van, még akkor is, ha az Ő nagymamáját eredetileg, mondjuk: Klein Rebekának hívták!
 
rozy-x

Utoljára frissítve: 2012-06-27 22:06:20

További híreink
Cigarettát és kulcscsomót vettek el a megvert férfitól
A kifosztás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival és egy nővel szemben, akik a me...
2024-01-16 16:59:47, Hírek, Kitekintő Bővebben
BMW és Mercedes versenyzett az Árpád hídon – halálra gázoltak egy szabályosan közlekedő kerékpárost
Tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon 2023. július 1-jén, nem sokkal éjfél után, ír...
2023-07-02 11:38:09, Hírek, Kitekintő Bővebben
Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban
A Heves Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 41 éves nő ellen, aki megpróbálta megölni az anyját – tud...
2023-02-18 12:34:05, Hírek, Kitekintő Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>