. Ma Kornél napja van.
A randi után a lány lelépett a tévével, a férfit a kádban hagyta
2014-02-06 13:30:23
A randi után a lány lelépett a tévével, a férfit a kádban hagyta

A randi után a lány lelépett a tévével, a férfit a kádban hagyta

Meghallgatásokkal kezdődött az első tárgyalás a Budapest Környéki Törvényszéken annak a nőnek az ügyében, aki ellen rablás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.
 
A vádirat szerint C. János 2011. szeptember 15-én a délutáni órákban egy sóskúti presszóban megismerkedett az akkor 22 éves G. Katalinnal, aki tudomást szerzett arról, hogy a férfi egyedül él.
 
A nő megtudta a lakcímét is, így másnap este 18 óra körül felkereste a férfit a lakásán, ahol szexuális ajánlatot tett neki. Ezután kávét készített C. Jánosnak, amit közösen fogyasztottak el, csakhogy a nő altató hatású szert kevert a férfi italába. A kávézgatás után bementek a fürdőszobába, ahol a férfi a szertől öntudatlan állapotba került, így G. Katalin le tudta venni az ékszereit (aranylánc, medál, karlánc) és elvette a zsebében lévő készpénzét, valamint elvitte az LCD tévéjét is. Az okozott kár összesen 258,000 forint.
 
A férfi csak másnap tért magához a fürdőkádban, méghozzá nagy mennyiségű fürdővízben.
 
Fotó: illusztráció
További híreink
Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
Mintha valahol a messzi Felvidéki tájakon járnánk, ha a Bükk-hegység nyugati bástyájáról készült évtizedekkel ezelőtt készült képét nézzük.
2022-06-28 15:40:09, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja
Életének 61. évében meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode együttes alapító tagja, billentyűse – tette közzé a hírt a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán és a Twitteren...
2022-05-27 19:36:47, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Elhunyt Gyarmathy Lívia filmrendező
Kilencvenéves korában elhunyt Gyarmathy Lívia Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, érdemes és kiváló művész, a magyar mozgókép mestere.
2022-05-27 19:36:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha transznemű úszó megjelenik egy versenyen, akkor az egyetlen dolog, amit a női sportolók tehetnek, hogy nem ...
Bővebben >>