. Ma Jusztina napja van.
A megbízható költöztetés titka
2021-05-14 19:19:04
A megbízható költöztetés titka

A megbízható költöztetés titka

A költöztetés nem olyan, mintha egy hűtőt vásárolnánk, nincs hosszú távú elköteleződés, így könnyebb is belefutni egy hiénába, főleg, ha sürgős. Ráadásul mindannyian tudatalatt a legolcsóbb megoldást keressük, ami sérülékennyé tesz minket. Nézzük meg, hogy mégis mit tehet azért, hogy elkerülje a hiénákat, és egy profi költöztetőre bízza a költöztetését.

 

Legyen a cégnek elérhetősége, nem is akármilyen

 

A bizalom első lépcsőfoka az, ha van a cégnek egy honlapja, és azon fel vannak tüntetve az elérhetőségek is. De ez nem elég, ezeket az elérhetőségeket mindenképp ki is kell próbálni. Legyen elérhető az ügyfélszolgálat telefonon és e-mailben is. Ha nem érjük el őket telefonon, akkor hívjanak vissza minket.

 

De az sem mindegy, hogy milyen az az ügyfélszolgálat! Mert telefonálni bárki tud, de segítőkészen, problémamegoldó hozzáállással az ügyfelekkel beszélni már kevésbé. Ha a vonal túloldalán egy értelmesen beszélni is képtelen, esetleg sértegető személlyel beszél, köszönjön el. Ugyanez vonatkozik arra is, ha nem hajlandóak árat mondani, csak valami hasonlót kap válaszként: “nem lesz sok főnök, megoldjuk okosba”. Meneküljön az ilyenektől!

 

Írásban kérjen mindent, ez nagyon fontos!

 

Ha beszél az ügyfélszolgálattal, mindenképp kérdezze meg őket, hogy ha árajánlatot kap, arról mikor kapja meg a visszaigazolást? Fontos, hogy legyen írásos visszaigazolása az árajánlatról, ezt nem győzöm hangsúlyozni.

 

Ha pedig eljut odáig, hogy elfogadja az árajánlatot, akkor kérjen egy írásos visszaigazolást. Ebben legyen benne, hogy mely napon, milyen időpontban és hova fog érkezni a szállító jármű. Mindez a profi, megbízható költöztetés alapja. Ha minderre figyel, akkor egy esetleges problémás esetben lesz jogalapja arra, hogy visszaszerezze a “szolgáltatásért” kifizetett díjat.

 

Legyen előre tisztázva, hogy mi történik baj esetén

 

Amikor valaki azt mondja költöztetőként, hogy garantálja, hogy nem lesz semmi baj, akkor hazudik. Ugyanis előfordulhat olyan, hogy mégis sérül valami, függetlenül attól, hogy mennyire gondosan volt előkészítve a költöztetés.

 

Ez egy profi költöztető cég esetén az esetek elenyésző részét jelenti. Mégis pont a profizmusukat támasztja alá, hogy mindenre, így az ilyen esetekre is fel vannak készülve. Előre meghatározzák, írásban az ÁSZF-ben, hogy ha ők a hibásak, akkor természetesen vállalják a teljes felelősséget, és megtérítik a kárt. Továbbá törekednek arra, hogy minimalizálják a károkozás lehetőségét. Ezt biztosítja a folyamatosan karbantartott járművek és a megfelelő, szakképzett munkaerő is.

További híreink
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
Hazánkban is egyre népszerűbb közlekedési eszköz az elektromos roller. Amellett, hogy a használata kíméli a környezetet, nagyvárosokban kitűnő alternatívája az autóhasz...
2021-09-23 10:06:56, Hírek, Könnyű Bővebben
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!
A kültéri világítás épp olyan lényeges, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt szolgáltató beltéri lámpák megléte. Nem csak beltéren, de kültéren is igaz, hogy az ...
2021-09-17 22:58:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan tegyünk stílusosabbá a konyhánkat? Íme 4 ötlet
A konyha minden otthon központi helyisége, ahol sokat időzünk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat benne. Ha nincs lehetőség egy teljes átalakításra, né...
2021-08-12 12:13:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Otthagyja a Magyar Szocialista Pártot és a Demokratikus Koalíció színeiben politizál tovább – jelentette be Kl...
Bővebben >>