. Ma Ervin napja van.
A Győri ETO stadionja a legjobb
2011-06-16 18:45:26
A Győri ETO stadionja a legjobb

A Győri ETO stadionja a legjobb

Családbarát Stadionok-programot indított az MLSZ, a Sport Tv és a Nemzeti Sport. Arra kívánták ösztönözni a klubokat, hogy a bajnoki mérkőzésekkel családi élményt kínáljanak. Márciustól tizenkét fordulón át pontozták az ország különböző stadionjait. Főként azt nézték, hogy mennyire vonzóak a gyermekes családok számára a mérkőzést kísérő programok.

 

 

 

 

 

A szervezők Győrben találták meg a Monicomp Liga leginkább családbarát stadionját. Ezzel a Győri ETO FC minden hazai mérkőzését élőben közvetíti majd a Sport Tv a 2011/12-es bajnoki szezonban. Az MLSZ arra törekszik, hogy megduplázza a stadionok nézőszámát. A Sport Tv a magyar labdarúgás kiemelt támogatójaként kidolgozott egy részletes koncepciót. Céljuk, hogy növeljék a labdarúgás színvonalát, ugyanakkor az egész család számára kiváló szórakozást nyújtsanak a sportesemény kapcsán. Úgy döntöttek, hogy a legjobban teljesítő klub minden hazai mérkőzését élőben közvetítik a következő szezonban, hogy ezzel is motiválják a klubokat.

 

A Családbarát Stadionok-program élmezőnyének pontszámai:

1. Győri ETO 79,8

2. Budapest Honvéd 74,4

3. Lombard Pápa Termál FC 71,3

4. Videoton FC 64,4

5. Újpest FC 63,3

 

A győri klub focistáit rendszeresen a környező települések kisiskolásai kísérik be a mérkőzésekre. Az ETO a Békés megyei Kaszaper község utánpótláscsapatának is gyűjtött már sportfelszereléseket és sportcipőket. A stadion szerves része az ETO Park szórakoztató centrum is, ahol a rangadók előtt, közben és után is bőven van lehetőség a családi kikapcsolódásra az ott található játszóházban és kalandparkban.

 

Családi eseménnyé szeretné tenni a bajnoki mérkőzéseket a második helyen végzett Budapest Honvéd is. Elindították a „Szurkolj a Honvédnak!”-programot a diákok között. A legjobban szurkoló iskolák értékes ajándékokat kaptak, egy szerencsés diák pedig egy Bajnokok Ligája mérkőzésre is eljuthatott. A családi fociprogramban résztvevő legügyesebb labdarúgók tizenegyes rúgó versenyt vívhattak a Honvéd kapusai ellen. 

 

Harmadikként a Lombard Pápa Termál FC végzett a megmérettetésen. A Pápán állomásozó NATO-csapatoknak köszönhetően nemzetközi közönség előtt játssza mérkőzéseit a csapat, sőt már pompon csapat is szerveződik. A klub jó kapcsolatot alakított ki a helyi általános iskolákkal.

 

Fotó: www.sajtoklub.tv/SPORT1

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>