. Ma Miklós napja van.
A Győri ETO stadionja a legjobb
2011-06-16 18:45:26
A Győri ETO stadionja a legjobb

A Győri ETO stadionja a legjobb

Családbarát Stadionok-programot indított az MLSZ, a Sport Tv és a Nemzeti Sport. Arra kívánták ösztönözni a klubokat, hogy a bajnoki mérkőzésekkel családi élményt kínáljanak. Márciustól tizenkét fordulón át pontozták az ország különböző stadionjait. Főként azt nézték, hogy mennyire vonzóak a gyermekes családok számára a mérkőzést kísérő programok.

 

 

 

 

 

A szervezők Győrben találták meg a Monicomp Liga leginkább családbarát stadionját. Ezzel a Győri ETO FC minden hazai mérkőzését élőben közvetíti majd a Sport Tv a 2011/12-es bajnoki szezonban. Az MLSZ arra törekszik, hogy megduplázza a stadionok nézőszámát. A Sport Tv a magyar labdarúgás kiemelt támogatójaként kidolgozott egy részletes koncepciót. Céljuk, hogy növeljék a labdarúgás színvonalát, ugyanakkor az egész család számára kiváló szórakozást nyújtsanak a sportesemény kapcsán. Úgy döntöttek, hogy a legjobban teljesítő klub minden hazai mérkőzését élőben közvetítik a következő szezonban, hogy ezzel is motiválják a klubokat.

 

A Családbarát Stadionok-program élmezőnyének pontszámai:

1. Győri ETO 79,8

2. Budapest Honvéd 74,4

3. Lombard Pápa Termál FC 71,3

4. Videoton FC 64,4

5. Újpest FC 63,3

 

A győri klub focistáit rendszeresen a környező települések kisiskolásai kísérik be a mérkőzésekre. Az ETO a Békés megyei Kaszaper község utánpótláscsapatának is gyűjtött már sportfelszereléseket és sportcipőket. A stadion szerves része az ETO Park szórakoztató centrum is, ahol a rangadók előtt, közben és után is bőven van lehetőség a családi kikapcsolódásra az ott található játszóházban és kalandparkban.

 

Családi eseménnyé szeretné tenni a bajnoki mérkőzéseket a második helyen végzett Budapest Honvéd is. Elindították a „Szurkolj a Honvédnak!”-programot a diákok között. A legjobban szurkoló iskolák értékes ajándékokat kaptak, egy szerencsés diák pedig egy Bajnokok Ligája mérkőzésre is eljuthatott. A családi fociprogramban résztvevő legügyesebb labdarúgók tizenegyes rúgó versenyt vívhattak a Honvéd kapusai ellen. 

 

Harmadikként a Lombard Pápa Termál FC végzett a megmérettetésen. A Pápán állomásozó NATO-csapatoknak köszönhetően nemzetközi közönség előtt játssza mérkőzéseit a csapat, sőt már pompon csapat is szerveződik. A klub jó kapcsolatot alakított ki a helyi általános iskolákkal.

 

Fotó: www.sajtoklub.tv/SPORT1

További híreink
Kocsis Máté egyelőre nem tud „nemátalakító”oviskorú igényről, de résen van
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője elismerte, hogy Magyarországon még sehol nem akartak óvodásokat alávetni „nemátalakító műtétnek”.
2021-12-05 19:51:34, Hírek, Sport Bővebben
Bajnai Gordon büntetőfeljelentést tesz
Az elmúlt egy hétben felém zúduló szennyáradat még engem is meghökkentett, pedig már átéltem néhány rágalomhadjáratot. Ezért ültem le még egyszer bejegyzést írni az “ügy...
2021-11-28 14:37:11, Hírek, Sport Bővebben
Félévvel ismét meghosszabbítja a veszélyhelyzetet a kormány
Újabb salátatörvényt nyújtott be a parlamentnek Semjén Zsolt, melynek a legfontosabb intézkedése az, hogy a kormány 2022. június elsejéig meghosszabbítaná a koronavírus m...
2021-11-27 10:34:55, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kövér László most nyilvánosságra került, eredetileg titkos beszéde a Fidesz autoriter rendszerének kiteljesedé...
Bővebben >>