. Ma Ervin napja van.
40 macska és egy beteg kutyus vár segítségre Dunakeszin
2014-08-04 09:35:17
40 macska és egy beteg kutyus vár segítségre Dunakeszin

40 macska és egy beteg kutyus vár segítségre Dunakeszin

A Tetovált Állatmentők állatvédő szervezet tett közzé egy felhívást, miszerint ma, 2014. 08. 04-én 13:00 órakor a Zöld Menedék állatvédő alapítvánnyal közösen egy dunakeszi telekre mennek a város jegyzőjével és a hatósági állatorvossal. A helyszínen egy beteg kutyus és mintegy negyven macska él, rajtuk akarnak segíteni.
 
Ahogyan az egyesület korábban közölte, lakossági bejelentés érkezett hozzájuk egy üres telken élő kutya miatt, akinek gazdája elhunyt. Az örökös mindössze kéthetente járt ki az állatot etetni, így érthető módon mostanra a kutya nagyon rossz állapotba került. Az állatvédőket azért értesítették, mert a szerencsétlen kutya éjjel-nappal vonyított. 
 
A helyszínre érkezve megbizonyosadtak arról, hogy az állat nagyon rossz körülmények között él, a rendőrséget is bevonták. Ekkor derült ki, hogy a város jegyzője többször is járt már a helyszínen, és a Zöld Menedék már bejelentette, hogy maguhoz veszik a kutyust, és a cicákat, azonban helyszűke miatt nem tudják a közel 40 macskát elhelyezni.
 
Ideiglenes, vagy végleges befogadókat keresnek az egyébként egészséges állatoknak. A kutyusról, aki viszont szinte biztosan beteg, a Zöld Menedék fog gondoskodni.
 
Minden érdeklődőt várnak tehát ma 13:30 órakor Dunakeszin, az Eötvös utca 12. szám alatt, aki szeretne cicát befogadni. Ha nem tudnak a helyszínre menni, figyeljék az egyesület Facebook-oldalát, ahol jelezni fogják, hogyan állnak az események. Természetesen ha nem kerül minden cica gazdához a délután folyamán, a Zöld Menedéknél lehet érdeklődni utánuk a későbbiekben.
 
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>