PEST MEGYEI HÍRHATÁR - Március elsejével lejár a kilakoltatási moratórium

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2020.01.21.
 Kedd
Ma Ágnes napja van.
Holnap Vince napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 02. 02. 18:00     


Március elsejével lejár a kilakoltatási moratórium
Végigjártuk, amit tisztességes és jogkövető magatartást folytató országához hű állampolgár végigjárhatott,- írja most kiadott közleményében a BÁÉSZ.

A Kormány, - a Bankszövetség, a Bíróságok, az ügyvédek (tisztelet a kivételnek), az Állami Felügyeleti Szervek, a közjegyzők, a végrehajtók - a kifosztott nép ellen cselekszik - írja mst kiadott közleményében a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, a  BÁÉSZ.

A Bankok csaltak. A hatályos törvényeket kijátszva és megkerülve olyan pénzügyi konstrukciót adtak el kölcsönként az embereknek, amely nem felelt meg a kölcsön jogi kritériumainak. A Közjegyzők mindezt szó nélkül közokiratba foglalták, a Kormányok és az Állami Felügyeleti Szervek mindezek felett szemet hunytak.

 

Az ügyvédek az egész folyamatot egy olyan iparágnak tekintik, amelyből meg lehet gazdagodni és ha rajtuk múlik meg is fognak, hiszen a Törvényszékek kötelezik a jogi képviselő meglétét, még akkor is ha az Adós esetleg elboldogulna. Ez tény!

Nem egy és nem két ügyvéddel állunk és álltunk kapcsolatban. Az elvárásaikat a mai kifosztott társadalom képtelen kielégíteni. Van olyan ügyvéd, aki naponta 150 ezer forint díjazásra tartana igényt, miközben a Bíróságok döntésképtelenek. Sőt,volt arra is példa, hogy az ügyvédek súgni próbáltak, hogy ne verjem annyira már a palávert, mert az lenne ildomos, ha ez a helyzet minél tovább tartana. Hát nekik lehet, de nekem nem! A kifosztottaknak NEM!

És mi van ha már mi nem akarunk tárgyalni? Ez a kérdés fel sem merül náluk, mert ugyebár mi birkák vagyunk. Ha meg már nem tudnak fejni, akkor még mindig meg tudnak nyúzni.

Ennek véget kell vetni! Március elsejével lejár a kilakoltatási moratórium és indulhatnak a tömeges kifosztások. Nincs már miben bízni a hatóságokat és bíróságokat illetően! Együttesen fedezik a csalást döntésképtelenségükkel. Egy bírósági per hosszú évekig elhúzódik, és éppen ez kapóra jön azoknak az ügyvédi társulásoknak, akik ebből, az emberek nyomorúságából profitálnak.

Annak nincs értelme, hogy ilyen-olyan félpályás útlezárásokba bocsátkozzunk, és mások életét nehezítsük. Annak sincs értelme, hogy néhány radikális Molotov- koktélozzon és szétveresse magát a rendőrökkel, lejáratva a mozgalmat.

Egyetlen dolognak van értelme és érdekérvényesítő ereje. Ha egy adott időben és helyen meg tudjuk jelentetni akaratunkat egységesen! Anyagi és időbeli áldozatot hozva. Ha a kürtszóra tízezrek vagy százezrek nem mozdulnak meg, akkor itt mindenki ki lesz lakoltatva, végrehajtva és a munka világába sem tud bekapcsolódni, mert a végrehajtók utána nyúlnak és letiltatják jövedelme jelentős részét jogtalanul!

Azért jogtalanul, mert kölcsön jogcímen nem keletkezett devizatartozásuk az adósoknak névértéken, a követelt kölcsönösszeg sohasem lett rendelkezésre bocsátva, a törvényi előírásoknak is megfelelően.

Három és fél, négy millió magyar állampolgárról van szó és azoknak a kiskorú gyermekeiről.

Ha az emberek azt hiszik, hogy a BAÉSZ egymagában orvosolni tudja ezt a helyzetet, akkor tévednek. A Magyar Köztársaság megbukott!

 

A jogalkalmazók kiállították magukról a bizonyítványt. Az évekig tartó maszatolásuk következtében ezrek lettek öngyilkosok, százezrek menekültek el az országból és tízezrek lettek földönfutók. Van még valakinek kérdése? Meg tudja még indokolni valaki, hogy ki mire vár még?

Az ULTIMÁTUM LEJÁRT, érdemi kapcsolat-felvételi szándéknyilatkozat nem történt. A rendkívüli állapotok rendkívüli lépéseket követelnek!

Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség. Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!

A billentyűzet mellől nem tudunk változtatni a sorsunkon. Az országos megmozdulás és akaratnyilvánítás megszervezéséhez, mozgósításához, időre van szükség, DE A KÜRT MEGFÚJATTATOTT!

Tegyünk tanúbizonyságot hazaszeretetünkről, tegyünk tanúbizonyságot békés szándékunkról, tegyünk tanúbizonyságot akaratunkról, hogy levetjük mások által ránk erőltetett láncainkat. Vívjuk ki szabadságunkat és törvényszék előtt feleljenek a vétkesek! Amely Kormány nem hajlandó tárgyalni, le kell, hogy mondjon!


Március 1-ig egy hónapunk van a felkészülésre - a számláló elindult. Mindenki mozgósítson! – zárja közösen kiadott közleményét Kásler Árpád a BAÉSZ és Falus Zsolt, a Bankcsapda elnöke.

 Forrás: kaslerarpad.hu

Kapcsolódó írásunk: Humanitárius katasztrőfa fenyeget MagyarországonTovábbi hírek

  Akkumulátoros, mozgásérzékelős lámpák a lakás különböző pontjaira
2020. 01. 20. 15:54 pestmegyei-hirhatar.hu
  Nem csak a Moszkva téri óra tűnt el
2020. 01. 18. 14:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje"
2020. 01. 18. 14:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  Hamis prosztatagyógyszerhez használják csalók a Semmelweis Egyetem nevét
2020. 01. 18. 14:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  Keményen dolgozó fideszes EP-képviselőnő üdvözli az egységes mobiltöltőket
2020. 01. 16. 20:09 pestmegyei-hirhatar.hu
  A tavalyinál is több pénzt tol a határon túli közösségekbe a magyar kormány
2020. 01. 14. 18:08 pestmegyei-hirhatar.hu
  Orbán megoldotta az egészségügy problémáját – addig nincs pénz, míg ki nem festenek minden kórtermet
2020. 01. 14. 18:08 pestmegyei-hirhatar.hu
  Hatalmas ellenzéki győzelem Zalában
2020. 01. 13. 10:50 pestmegyei-hirhatar.hu
  Újabb videóbotrány Győrben – az ellenzéki jelöltet támadja a Fidesz
2020. 01. 12. 10:39 pestmegyei-hirhatar.hu
  Hadihajók a Tiszára – jön a török meg a tatár
2020. 01. 11. 13:15 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport