PEST MEGYEI HÍRHATÁR - Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2023.03.24.
 Péntek
Ma Emőke napja van.
Holnap Gábor napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 02. 03. 09:43     


Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók
Az energiafelhasználás kérdései mind a lakosság, mind a vállalatok szempontjából kiemelt kérdéskörnek számítanak napjainkban. Utóbbiak számára az Energiahatósági Társasági adókedvezmény egy kiváló lehetőségnek bizonyul.

Mit érdemes tudni a kedvezménnyel kapcsolatban?

 

Mivel más társasági adókedvezményektől eltérően, ha ezt a kedvezményt igénybe szeretnénk venni, igen sokféle jogszabályi előírásainak kell megfelelni, többek között műszaki, energetikai, valamint pénzügyi-számviteli szempontokból egyaránt, így ennél az adókedvezménynél kiemelten fontos, hogy körültekintően és precízen foglalkozzunk vele.

 

Az EnergyHub az energiahatékonysági kedvezmény kihasználását segítő szolgáltatáscsomagot dolgozott ki, hogy minden követelménynek megfelelhessünk. Annak érdekében, hogy ez maradéktalanul megvalósulhasson, a kérdés szemszögéből releváns hatóságokkal, valamint a nagyobb adótanácsadó cégekkel is kapcsolatot tartanak.

 

Mit kínál az EnergyHub?

 

Ingyenes konzultációt, amelynek keretében már az első lépcsőfokon is valódi támogatás valósul meg, kiemelt figyelemmel arra, hogy az adókedvezményeknek, illetve az EKR jogszabályoknak minden szempontból megfelelhessenek.

 

A befektetések megkezdése előtt egy ún. előaudit készül, amiben a meglévő energetikai rendszerek adatait, és ahhoz képest a tervezett beruházás eredményeit is megtaláljuk, így releváns eszköz lesz a döntéshez, illetve a beruházás megkezdéséhez.

 

Miután megvalósulnak a beruházások, az úgynevezett „utóaudit” keretében összehasonlításra kerül az eredeti energiafogyasztás, valamint az új megoldások révén elért végsőenergia megtakarítás. Ez az adókedvezmény igénybevételéhez is elengedhetetlen lépés.

 

Miért éppen az EnergyHub?

 

Az EnergyHub szolgáltatásait igénybe véve az energetikai rendszerek felülvizsgálatán és auditálásán túl valóban olyan konkrét javaslatok mentén és megvalósítható lépések tervbe foglalásán keresztül teljes körű szolgáltatást kaphatunk, amelyben a terveken túl a konkrét lépések is szerepelnek, s akár ezek megvalósítása közben is hatékony támogatást kapunk.

 

Kiemelt jelentőséggel bír az a tény, hogy náluk az energiahatékony működéshez nem csupán az elméleti hátteret kaphatjuk meg, hanem valódi szakmai támogatást vehetünk igénybe a felméréstől kezdve a terveken át, egészen a megvalósításig. Ugyanis a teljes értékláncon keresztül kaphatunk praktikus segítséget, amely valóban segíti terveink életbe, működésbe való átkonvertálását.

 

Akár vállalatként, akár intézményként keressük mindehhez az ideális partnert, máris megtaláltuk azt, ha az EnergyHub mellett köteleződünk el, hiszen biztos kezekben tudhatjuk a projektet.

 

A megfelelően meghatározott fejlesztések a havonta jelentkező rezsiszámlákat is jelentős mértékben csökkentik, de a környezettudatosság felé is komoly lépést jelentenek, ami akár új ügyfelek megszerzésében is manifesztálódhat.


További hírek

  Box ring, a küzdelmek színtere
2023. 03. 24. 12:19 pestmegyei-hirhatar.hu
  Orgiára hívta Schadl későbbi vádlott társát
2023. 03. 22. 19:50 pestmegyei-hirhatar.hu
  Imatermeket nyitott a Corvinus Egyetem
2023. 03. 22. 19:50 pestmegyei-hirhatar.hu
  Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
2023. 03. 22. 19:50 pestmegyei-hirhatar.hu
  Idén is hódít a streetwear stílus
2023. 03. 22. 16:10 pestmegyei-hirhatar.hu
  Csempevásárlás előtt állsz? Nem tudod, hogyan válassz?
2023. 03. 22. 16:08 pestmegyei-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 pestmegyei-hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 pestmegyei-hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 pestmegyei-hirhatar.hu
  Édes babafotók, amelyek élettel töltik meg a tereket…
2023. 03. 13. 17:23 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport