PEST MEGYEI HÍRHATÁR - Alkoss egyedi dekorációs kellékeket a számfestés segítségével!

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2024.07.15.
 Hétfő
Ma Henrik napja van.
Holnap Valter napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 05. 29. 10:45     


Alkoss egyedi dekorációs kellékeket a számfestés segítségével!
Ha egy friss, illatos virágokból álló csokrot helyezel el az étkezőasztalon vagy a nappaliban, akkor az nem csupán dekoratívvá varázsolja az adott helyiséget, hanem szabályosan életet lehet beléjük.

De ezt a hatást nem csupán egy frissen vágott bokrétával érheted el, hanem a különböző virágmotívumokkal ellátott képek segítségével is, amelyek az egyszerű, de elegáns vonalvezetésüknek köszönhetően a modern és a vintage stílusú helyiségekben ugyanúgy megállják a helyüket.

 

Abban az esetben viszont, ha szeretnéd igazán egyedivé varázsolni a dekorációt, akkor lehetőséged van akár arra is, hogy saját magad fesd meg azt a képet, amit kihelyezel majd a falra. Hogy hogyan? A Kreactivity Webáruházból rendelhetsz virágos számfestőt, s ennek megfestése közben szinte elrepül majd az idő. Arról nem is beszélve, hogy milyen csodálatos élmény lesz megtapasztalni, ahogy minden egyes ecsetvonással egyre határozottabban rajzolódik ki a szirom, a szár vagy éppenséggel a vadvirágokkal teli rét.

 

Mi is az a számfestés pontosan?

 

Ennek a csodás kreatív tevékenységnek a lényege, hogy nem neked kell kikeverni a színeket, és lerajzolni az alapot a vászonra, hanem a gyártók azt már előre felosztják több részre, és meg is számozzák őket. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy az adott részhez ugyanazzal a számozással ellátott festékszínt kened fel, és haladsz előre a saját tempódban.

 

Azáltal pedig, hogy az alkotás közben a részletekre összpontosítasz, könnyebben el tudsz majd feledkezni a problémáidról, amelynek következtében kevésbé leszel stresszes, sokkal stabilabb lesz az érzelmi állapotod, és megtapasztalhatod az igazi boldogság érzését.

 

De emellett még a számfestés azért is előnyös, mert közben számos készséged is fejlődik, köztük a finommotorika, a kézügyesség, a pontosság, a figyelem, a kitartás, a kreativitás illetve a képzelőerő. Azt nem mondjuk, hogy te leszel az új Picasso, de ennek a tevékenységnek a során számos életre szóló emléket szerezhetsz, miközben te magad is fejlődsz.

 

Nem kell semmilyen eszközt beszerezned hozzá

 

Sokan vacillálnak, hogy belekezdjenek-e a számfestésbe, mert abban a tévhitben élnek, hogy a készletek csupán a vásznat tartalmazzák. Pedig ez egyáltalán nem így van. Ugyanúgy megtalálhatóak bennük a virágok megfestéséhez szükséges festékszínek és ecsetek. 

 

Ennek köszönhetően tehát, ha készhez kapod a csomagot, akkor akár azon nyomban nekiláthatsz a festésnek, mivel a készletek minden szükséges dolgot tartalmaznak.Végül, de nem utolsó sorban, ez egy olyan hobbi, amit az egész család űzhet

 

A számfestés kiváló módja lehet az egymáshoz való kötődés kialakulásának és a kötelékek erősítésének is, így érdemes lehet akár az egész családot bevezetni ennek a csodás hobbinak a rejtelmeibe.

 

Ebbe természetesen beletartoznak a gyerekek is, akik szintén a számfestés során szintén számtalan olyan készségre és kompetenciára tehetnek szert, amelyeket később az óvodában vagy az iskolában garantáltan hasznosítani tudnak majd.


További hírek

  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  Minden könyvmoly réme: az olvasói válság!
2024. 07. 09. 12:13 pestmegyei-hirhatar.hu
  Így grillez a világ – különleges ízek nyomában
2024. 07. 09. 12:11 pestmegyei-hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az álló vonat nem szolgáltatás
2024. 07. 02. 18:01 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport