PEST MEGYEI HÍRHATÁR - A költöztetés és a lomtalanítás akár kéz a kézben is járhat

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2023.12.04.
 Hétfő
Ma Barbara, Borbála napja van.
Holnap Vilma napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 02. 13. 13:59     


A költöztetés és a lomtalanítás akár kéz a kézben is járhat
Vannak olyan esetek, amikor egy költöztetés együtt jár egy lomtalanítással is. Ebben a cikkben megnézzük, hogy mikor szokott ez előfordulni, és miért érdemes tudnunk arról, hogy milyen lehetőségeink vannak a lomtalanításra. Nézzük!

A költöztetés nem bízható akárkire

 

Ha már a költöztetés körül puhatolózunk, érdemes megemlítenünk, hogy mennyire fontos az, hogy jól válasszunk hozzá partnert. Ezen fog múlni ugyanis az egész folyamat sikere vagy sikertelensége. Persze mi is kellünk hozzá, de a feladat oroszlánrészét elvégzik helyettünk.

 

Ha nem jól választjuk meg a költöztető céget, akkor sajnos belefuthatunk olyanba is, hogy megpróbálnak minket megkárosítani. Vagy végig azért fogjuk rágni a körmünket, hogy nehogy bármi baja legyen a bútorainknak. Ez mind-mind elkerülhető a megfelelő partner kiválasztásával és megbízásával.

 

Egy ilyen cég legyen megbízható, a munkatársai legyenek tapasztaltak, és megfelelő tőkével és felelősségtudattal rendelkezzen, hogy ha ők okoznak kárt, azt meg is térítsék. A megfelelően karbantartott teherautó pedig természetesen alapelvárás.

 

Az olyan profi cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés abszolút megfelelnek a kritériumoknak. A hozzájuk hasonló költöztetőknél nem lehet gond, megfelelő kezekben lesznek a bútoraink. De egy lomtalanítással még ők sem birkóznak meg, gondolhatnánk. Pedig…

 

Ahol a költöztetés összeér a lomtalanítással

 

Vannak olyan esetek, amikor nem elég, hogy költöztetésre, de emellett lomtalanításra is szükségünk lehet. Nézzük is, hogy melyek ezek!

 

Általában ha egy új ingatlant vásárolunk, akkor azt üresen vesszük birtokba. Legalábbis ebben reménykedünk. Aztán van, hogy lommal teli meglepetés vár minket, akár a melléképületekben, vagy bent magában a házban. Igaz, ezek eltüntetése az eladó feladata lett volna, de sajnos könnyen megörökölhetjük tőle ezt a feladatot az ingatlan megvásárlásakor. Ilyenkor szükségünk lesz nemcsak egy költöztetőre, de valakire a lomok eltüntetésére is.

 

A másik jellemző eset az, amikor örökölünk egy ingatlant. Ekkor a számos emlék és ismerős tárgy és bútor között rengeteg olyan is a birtokunkba kerül, amire nincs szükségünk, amitől a lehető leggyorsabban szeretnénk megszabadulni. Főleg akkor igaz ez, ha minél előbb szeretnénk eladni az ingatlant, vagy ha be szeretnénk költözni.

 

Ha a fenti esetek bármelyike (vagy ezekhez hasonló) áll fenn, akkor mielőbb keresnünk kell egy kiváló költöztetőt és egy lomtalanítót is. Vagy keresünk valakit, aki mindkettőt el tudja végezni.

 

Amikor a költöztető egyben lomtalanító is

 

Vannak olyan költöztető cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akik nemcsak a bútorszállításban, de a lomtalanításban is profik! Érdemes az ilyen cégeket felkeresni, akik nemcsak megbízhatóak, de több mindenben is segíteni tudnak.

 

Ráadásul úgy, hogy amellett, hogy minden szabályt betartanak a hulladékok lerakását illetően, még a rászorulókat is próbálják ellátni tüzelőanyaggal.

 

Járjunk nyitott szemmel, és lássuk meg az ilyen kiváló cégeket!


További hírek

  Önindítók robogókhoz, hogy gyorsabb legyen a start!
2023. 11. 29. 10:03 pestmegyei-hirhatar.hu
  865 millióból reklámozza a katonaságot az Elk*rtuk peoducere
2023. 11. 28. 17:05 pestmegyei-hirhatar.hu
  A DK közös ellenzéki listát állítana a fővárosban
2023. 11. 28. 17:04 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az eltűnt nemzeti szuverenitás nyomában
2023. 11. 28. 17:04 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az őszi-téli szorongás gyakoribb, mint gondolnád!
2023. 11. 27. 16:45 pestmegyei-hirhatar.hu
  Autószerelés okosan
2023. 11. 27. 16:38 pestmegyei-hirhatar.hu
  Szigetelés első kézből: a szakemberek véleménye
2023. 11. 27. 16:31 pestmegyei-hirhatar.hu
  Márkás órakülönlegességek minden alkalomra
2023. 11. 20. 11:26 pestmegyei-hirhatar.hu
  A halálos beteg alkotmányjogász szerint az eutanáziáról kellene nemzetei konzultációt tartani
2023. 11. 20. 10:49 pestmegyei-hirhatar.hu
  Miért 2B a jelzése a Jászai Mari tér – Pesterzsébet villamosjáratnak?
2023. 11. 20. 10:49 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport