PEST MEGYEI HÍRHATÁR - A home office munkavégzés keretei

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2024.04.23.
 Kedd
Ma Béla napja van.
Holnap György napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 01. 24. 10:39     


A home office munkavégzés keretei
Nyilvánvalóan nagy hatással volt a koronavírus-járvány és a rengeteg karantén arra, hogy az otthoni munkavégzés sokkal elfogadottabbá vált az utóbbi időben. Mivel mind a munkaadónak, mind a munkavállalónak az volt az alapvető érdeke, hogy ne álljon meg az élet, ezért mindkét fél részéről nyitottság mutatkozott a megoldások felé.

Online home office szabályzat

 

Olyan fejlesztések támogatják ennek a munkavégzésnek a fajtáját, mint amilyen az online elérhető home office szabályzat, amely révén még a jogi ügyintézés is új, rugalmas formában valósul meg, és segítik azt, hogy egyre többen dolgozhassanak részben vagy teljesen otthonról.

 

Az új helyzet persze megköveteli azt, hogy újrafogalmazzuk a kereteket. Pontosan ehhez nyújt biztos szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda azzal, hogy az eKRS online jogi ügyintéző rendszerükben elérhetővé teszi az otthoni munkavégzés szabályozását.

 

Mit érdemes tudni az eKRS-ről?

 

Tulajdonképpen ez egy elektronikus felület, amelyen keresztül többféle jogi ügy kapcsán rendelkezhetünk. Ezek olyan témákat, illetve területeket érintenek, amelyekkel alapból felkeresnénk az ügyvédünket. Ám azzal, hogy a folyamat az online térbe kerül át, elkerülhetjük az időpontok egyeztetésével és az utazással járó macerát, s nincs szükség személyes találkozásra sem. Azaz sokkal gyorsabban, egyszerűbben és rugalmasabban intézhetünk minden olyan dolgot, amelyre lehetőséget ad a platform.

 

Az egyre bővülő listában számos gyakori témakör fellelhető, köztük a cégügyekkel, a cég optimalizálásával kapcsolatos ügyek, a cégmentő csomag, de megtaláljuk az adatvédelmi kérdések rendezését, a munkaügyeket, az ingatlanügyleteket, a követeléskezelést, a magánszemélyi önrendelkezéseket, valamint a home office szabályozását is.

 

Hogyan működik a rendszer?

 

Egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően máris ki lehet választani a kilenc fő témakörből azt a konkrét ügyet, amivel foglalkozni szeretnénk. Itt láthatjuk előre, hogy milyen - egyébként rendkívül kedvező - áron vehetjük igénybe az adott szolgáltatást, habár erre regisztráció nélkül is természetesen lehetőségünk van, éppen a tisztességes tájékoztatás és a tájékozódás lehetősége végett.

 

Miután elkezdtünk foglalkozni egy adott feladattal, nem kell feltétlenül első nekifutásra véglegesíteni a dolgokat. Amennyiben még hiányoznak adataink, dokumentumaink, vagy éppen átmenetileg másnak kell szentelnünk a figyelmünket, nyugodtan félbe is hagyhatjuk, hogy később ott folytassuk, ahol korábban abbahagytuk. 

 

A dokumentum minden szempontból megfelel az aktuálisan rá vonatkozó jogszabályoknak és törvényi kereteknek. A létrehozását követően - a regisztráción keresztül - pedig minden, az eKRS-en létrejött iratot és szerződést később is elérhetünk, s természetesen letöltésre, valamint nyomtatásra is lehetőségünk adódik.

 

Ha nem igénylünk személyes konzultációt, de fontosnak tartjuk, hogy minden rendben legyen, ugyanakkor mindezt kedvező áron és a lehető leggyorsabban szeretnénk, akkor az eKRS lesz a mi választásunk!


További hírek

  Nehogy tragikus hős legyen
2024. 04. 21. 10:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
2024. 04. 21. 10:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
2024. 04. 21. 10:22 pestmegyei-hirhatar.hu
  Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
2024. 04. 19. 08:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
2024. 04. 18. 17:49 pestmegyei-hirhatar.hu
  Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
2024. 04. 18. 17:49 pestmegyei-hirhatar.hu
  Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
2024. 04. 18. 17:49 pestmegyei-hirhatar.hu
  A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
2024. 04. 16. 14:26 pestmegyei-hirhatar.hu
  Magyar Péter, a hiányzó hős
2024. 04. 13. 08:33 pestmegyei-hirhatar.hu
  Bodrogi Gyula 90 éves lett
2024. 04. 13. 08:33 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport