PEST MEGYEI HÍRHATÁR - A home office munkavégzés keretei

PEST MEGYEI HÍRHATÁR
   
 2023.06.10.
 Szombat
Ma Margit napja van.
Holnap Barnabás napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 01. 24. 10:39     


A home office munkavégzés keretei
Nyilvánvalóan nagy hatással volt a koronavírus-járvány és a rengeteg karantén arra, hogy az otthoni munkavégzés sokkal elfogadottabbá vált az utóbbi időben. Mivel mind a munkaadónak, mind a munkavállalónak az volt az alapvető érdeke, hogy ne álljon meg az élet, ezért mindkét fél részéről nyitottság mutatkozott a megoldások felé.

Online home office szabályzat

 

Olyan fejlesztések támogatják ennek a munkavégzésnek a fajtáját, mint amilyen az online elérhető home office szabályzat, amely révén még a jogi ügyintézés is új, rugalmas formában valósul meg, és segítik azt, hogy egyre többen dolgozhassanak részben vagy teljesen otthonról.

 

Az új helyzet persze megköveteli azt, hogy újrafogalmazzuk a kereteket. Pontosan ehhez nyújt biztos szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda azzal, hogy az eKRS online jogi ügyintéző rendszerükben elérhetővé teszi az otthoni munkavégzés szabályozását.

 

Mit érdemes tudni az eKRS-ről?

 

Tulajdonképpen ez egy elektronikus felület, amelyen keresztül többféle jogi ügy kapcsán rendelkezhetünk. Ezek olyan témákat, illetve területeket érintenek, amelyekkel alapból felkeresnénk az ügyvédünket. Ám azzal, hogy a folyamat az online térbe kerül át, elkerülhetjük az időpontok egyeztetésével és az utazással járó macerát, s nincs szükség személyes találkozásra sem. Azaz sokkal gyorsabban, egyszerűbben és rugalmasabban intézhetünk minden olyan dolgot, amelyre lehetőséget ad a platform.

 

Az egyre bővülő listában számos gyakori témakör fellelhető, köztük a cégügyekkel, a cég optimalizálásával kapcsolatos ügyek, a cégmentő csomag, de megtaláljuk az adatvédelmi kérdések rendezését, a munkaügyeket, az ingatlanügyleteket, a követeléskezelést, a magánszemélyi önrendelkezéseket, valamint a home office szabályozását is.

 

Hogyan működik a rendszer?

 

Egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően máris ki lehet választani a kilenc fő témakörből azt a konkrét ügyet, amivel foglalkozni szeretnénk. Itt láthatjuk előre, hogy milyen - egyébként rendkívül kedvező - áron vehetjük igénybe az adott szolgáltatást, habár erre regisztráció nélkül is természetesen lehetőségünk van, éppen a tisztességes tájékoztatás és a tájékozódás lehetősége végett.

 

Miután elkezdtünk foglalkozni egy adott feladattal, nem kell feltétlenül első nekifutásra véglegesíteni a dolgokat. Amennyiben még hiányoznak adataink, dokumentumaink, vagy éppen átmenetileg másnak kell szentelnünk a figyelmünket, nyugodtan félbe is hagyhatjuk, hogy később ott folytassuk, ahol korábban abbahagytuk. 

 

A dokumentum minden szempontból megfelel az aktuálisan rá vonatkozó jogszabályoknak és törvényi kereteknek. A létrehozását követően - a regisztráción keresztül - pedig minden, az eKRS-en létrejött iratot és szerződést később is elérhetünk, s természetesen letöltésre, valamint nyomtatásra is lehetőségünk adódik.

 

Ha nem igénylünk személyes konzultációt, de fontosnak tartjuk, hogy minden rendben legyen, ugyanakkor mindezt kedvező áron és a lehető leggyorsabban szeretnénk, akkor az eKRS lesz a mi választásunk!


További hírek

  Emlékpad a lezuhant hegymászóknak
2023. 06. 02. 13:53 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az adriai szexbotrány után rehabilitálták Borkai Zsoltot
2023. 06. 02. 13:53 pestmegyei-hirhatar.hu
  „Mintakalauz” pótdíjazta meg a vonaton utazó álláskereső hölgyet
2023. 06. 02. 13:53 pestmegyei-hirhatar.hu
  Ismerkedjünk meg a CBD virágzatokkal!
2023. 05. 29. 10:48 pestmegyei-hirhatar.hu
  Alkoss egyedi dekorációs kellékeket a számfestés segítségével!
2023. 05. 29. 10:45 pestmegyei-hirhatar.hu
  Milliárdos kapta meg az állami gondozott gyermekek kastélyát
2023. 05. 22. 19:25 pestmegyei-hirhatar.hu
  Így lehet a lakberendezés könnyed és szórakoztató
2023. 05. 16. 18:55 pestmegyei-hirhatar.hu
  Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
2023. 05. 14. 10:26 pestmegyei-hirhatar.hu
  Keményebben kellene fellépni a forgalmat akadályozó autókkal szemben
2023. 05. 14. 10:26 pestmegyei-hirhatar.hu
  Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
2023. 05. 14. 10:26 pestmegyei-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport