. Ma Béla napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (24)
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám sokszor csalódunk ezekben, mert nem érezzük azt az átfogó, kedvező változást, amit reméltünk.
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azért találták ki, hogy gyorsabbá és eredményesebbé tegyék a munkavégzésünket.
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezgetett felújításba, ráncfelvarrásba.
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás belső tereiben, ha pedig kertes házzal rendelkezünk, akkor az udvar és a terasz is lehetőséget teremt a díszítgetésre.
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újításokról és változásokról azért célszerű informálódni, mert a technológiai lemaradással a versenytársakkal szemben akár piaci hátrányba is lehet kerülni.
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönhetően már lehetőségünk van bőrminőségünkön javítani.
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben
A hűtéstechnika szerepe az iparban
A 20. században megjelent hűtési technikák hatalmas lökést adtak bizonyos gyártóágazatoknak. Az emelkedő energiaköltségek és a növekvő ügyfélelvárások sok új kihívást támasztanak az ipari hűtéstechnológia fejlesztői felé.
2023-12-30 12:53:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Használj komfort szőnyeget, ha szeretnél egy kis melegséget a lábad alatt
A lakás berendezésekor sokféle kiegészítő beszerzésére van szükség. Ezek nagy része funkcióval rendelkezik, azonban emellett még mutatósnak is kell lenniük. Nagyon fontos az is, hogy az összhatás mindig harmonikus legyen.
2023-12-27 12:02:20, Hírek, Könnyű Bővebben
Büszke óriás a Himalája vidékéről
Már Arisztotelész is írt az ősi tibeti őrző- és pásztorkutyáról, a tibeti masztiffról. Úgy jellemezte, hogy ez a kutya “kolosszális csontú, izmos, nehéz, nagy fejű és széles pofájú” eb. Marco Polót egy csacsira emlékeztette ez az impozáns négylábú, ami nem is csoda, elvégre a kanok 66, a nőstények pedig 61 centiméteres marmagassággal büszkélkedhetnek. Tekintélyes méretek. Ehhez ráadásul hatalmas szőrzet is társul, így aztán ez az okos óriás a Himalája vidékének zord időjárási körülményeihez a legtökéletesebben alkalmazni tudott.
2023-12-19 13:43:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Kérdezz-felelek az elöltöltős fegyverekkel kapcsolatban
Az alábbiakban megpróbáltuk a lehető legalaposabban megválaszolni azokat a kérdések, amelyeket a legtöbbször tesznek fel az elöltöltős fegyverekkel kapcsolatban a közösségi média felületeken, hogy segítsünk kicsit eligazodni azoknak, akik most kezdik az elöltöltő fegyveres lövészetet.
2023-12-15 10:03:52, Hírek, Könnyű Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (24)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve b...
Bővebben >>