. Ma József napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (24)
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás belső tereiben, ha pedig kertes házzal rendelkezünk, akkor az udvar és a terasz is lehetőséget teremt a díszítgetésre.
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újításokról és változásokról azért célszerű informálódni, mert a technológiai lemaradással a versenytársakkal szemben akár piaci hátrányba is lehet kerülni.
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönhetően már lehetőségünk van bőrminőségünkön javítani.
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben
A hűtéstechnika szerepe az iparban
A 20. században megjelent hűtési technikák hatalmas lökést adtak bizonyos gyártóágazatoknak. Az emelkedő energiaköltségek és a növekvő ügyfélelvárások sok új kihívást támasztanak az ipari hűtéstechnológia fejlesztői felé.
2023-12-30 12:53:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Használj komfort szőnyeget, ha szeretnél egy kis melegséget a lábad alatt
A lakás berendezésekor sokféle kiegészítő beszerzésére van szükség. Ezek nagy része funkcióval rendelkezik, azonban emellett még mutatósnak is kell lenniük. Nagyon fontos az is, hogy az összhatás mindig harmonikus legyen.
2023-12-27 12:02:20, Hírek, Könnyű Bővebben
Büszke óriás a Himalája vidékéről
Már Arisztotelész is írt az ősi tibeti őrző- és pásztorkutyáról, a tibeti masztiffról. Úgy jellemezte, hogy ez a kutya “kolosszális csontú, izmos, nehéz, nagy fejű és széles pofájú” eb. Marco Polót egy csacsira emlékeztette ez az impozáns négylábú, ami nem is csoda, elvégre a kanok 66, a nőstények pedig 61 centiméteres marmagassággal büszkélkedhetnek. Tekintélyes méretek. Ehhez ráadásul hatalmas szőrzet is társul, így aztán ez az okos óriás a Himalája vidékének zord időjárási körülményeihez a legtökéletesebben alkalmazni tudott.
2023-12-19 13:43:55, Hírek, Könnyű Bővebben
Kérdezz-felelek az elöltöltős fegyverekkel kapcsolatban
Az alábbiakban megpróbáltuk a lehető legalaposabban megválaszolni azokat a kérdések, amelyeket a legtöbbször tesznek fel az elöltöltős fegyverekkel kapcsolatban a közösségi média felületeken, hogy segítsünk kicsit eligazodni azoknak, akik most kezdik az elöltöltő fegyveres lövészetet.
2023-12-15 10:03:52, Hírek, Könnyű Bővebben
Mit tudnak a mai innovatív takarítóeszközök?
Ha valaki azt mondja, hogy innovatív takarítóeszközök, akkor sokan egyből a ma már oly divatos robotporszívókra gondolnak. Pedig nemcsak ezen a területen van előrelépés a területen, hanem azoknál az eszközöknél is, mellyel mi magunk végezzük el a tisztítást. Ebben a cikkben megnézzük, hogy milyen termékekre érdemes odafigyelni jelenleg ezen a területen.
2023-12-06 13:47:36, Hírek, Könnyű Bővebben
A magyaros ajándék nemcsak külföldieknek lehet nagyszerű meglepetés
A hazánkba látogató külföldiek nagyra értékelik azokat a tárgyakat, gasztroajándékokat, amelyek az itt töltött szép napokra emlékeztetik őket, és mi magunk is szívesen adunk magyaros meglepetéseket üzleti partnereinknek, az országhatáron túl élő ismerőseinknek.
2023-12-06 13:43:40, Hírek, Könnyű Bővebben
Szexjátékszerek kezdőknek
Amikor egy pár összejön, természetes, hogy idejük nagy részét az ágyban töltik és élvezik egymást és a szexuális életet. Ahogy telnek-múlnak az évek, a szex egyre inkább háttérbe szorul és könnyen azon kaphatják magukat, hogy csak ünnepnapokon bújnak össze.
2023-12-06 13:39:04, Hírek, Könnyű Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (24)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel h...
Bővebben >>