. Ma Eufrozina napja van.
Zuhanykabin típusok: melyik illik a legjobban a fürdőszobádhoz?
2023-08-17 13:23:37
Zuhanykabin típusok: melyik illik a legjobban a fürdőszobádhoz?

Zuhanykabin típusok: melyik illik a legjobban a fürdőszobádhoz?

Csak néhány, jelentéktelen perc?

 

A zuhanyzásra gondolhatunk persze így is: szigorúan a tisztálkodás egy módjaként, semmi többként. Egy hosszú nap végén viszont valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy nem pillanatok alatt akarta letudni a tusolást. 

 

Egy zuhanykabin, amire ránézni is kellemes, segíthet minket a lelassulásban, az ellazulásban is. Ma már sokféle alakban és funkcióval ellátva találhatjuk meg a számunkra legmegfelelőbb darabot.

 

Variációk zuhanykabinra - és az egyes típusok előnyei

 

1.Szögletes, aszimmetrikus: Ha több helyet szeretnénk a zuhanyzásra, és nagyobb kényelemre vágyunk, egy szögletes modell lehet a legjobb választás számunkra. Tágasabb elrendezése miatt még egy tárolópolcot vagy egy ülőkét is bele tudunk építeni. A helykihasználást tovább növelhetjük, ha az aszimmetrikus kialakítást választjuk. A szögletes zuhanykabinok általában nyíló és tolóajtós kivitelben egyaránt elérhetőek.

 

2.Íves: A leghelytakarékosabb megoldás egyértelműen az íves. Ez a forma még a kisebb fürdőszobákba is ideális: egy sarokban könnyedén elhelyezhető. A zuhanytálcák tekintetében pedig választhatunk hozzájuk mélyebb, illetve sekélyebb darabokat egyaránt.

 

3.Épített: Ha egy épített, egyéni tervezésű kabinra tesszük le a voksunkat, egy zuhanyajtót lesz majd még szükséges hozzájuk beszereznünk.

 

4.Hidromasszázs: A zuhanyzás megnyugtató élményének maximális kihasználását nyújtja egy hidromasszázs kabin, melyben többféle program közül választhatunk, mindössze néhány gombnyomással. A napi stressz levezetésének ez az egyik leghatékonyabb módszere.

 

Melyiket válasszuk?

 

Ez teljesen az egyéni igényeinktől és a lakásunk adta lehetőségektől függ. Amennyiben a minimalista stílus mindenben nagy kedvencünk, akkor egy letisztultabb, egyszerű vonalvezetésű kabinban megtalálhatjuk a számításunkat. 

 

Ám ha szeretnénk kiélvezni mindazt, amit egy zuhanykabin nyújthat, érdemes lehet esélyt adnunk egy extra funkciókkal is rendelkező, luxus kivitelezésű darabnak. Így könnyedén elhozhatjuk otthonunkba is a spa-k kínálta wellnessélményt.

 

A Zuhanykabin.hu minőségi választékában gazdaságosabb és extrább kialakítású kabinokat is találhatunk. Mintegy 15 ezer kiegészítő közül válogathatunk: az említett zuhanykabinoktól kezdve a mosdókon át a komplett fürdőszobabútorokig.További híreink
A födém szakszerű szigetelése – így csináld jól!
Amennyiben azt szeretnénk, hogy a saját tulajdonunkban lévő ingatlan kellőképpen energiahatékony legyen, akkor kiemelt figyelmet kell fordítani a hőszigetelésre, az ugyan...
2023-09-23 13:26:45, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi az oka annak, hogy az emberek többsége nem válik nyerő sportfogadóvá?
Noha a sportfogadás elsőre igencsak könnyűnek tűnik, de a látszat csal. Ez ugyanis egy elképesztően összetett és nehéz tevékenység, amelyben a fogadók körülbelül 98%-a ve...
2023-09-21 11:39:03, Hírek, Könnyű Bővebben
A divatvilág ikonikus cipő- és táskamárkái
Vannak olyan ikonikus darabok és márkák a divatvilágban, melyek megkerülhetetlenek. Valószínűleg te is láttad már ezeket filmekben vagy divatmagazinokban, esetleg a vörös...
2023-09-21 11:31:57, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Meglepő képpárt osztott meg Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke arról, hogyan is néz ki...
Bővebben >>