. Ma Márk napja van.
Végtörlesztők hosszú sora a Magyar Államkincstár Budapest és Pest Megyei Igazgatósága irodájánál
2012-01-30 09:38:24
Végtörlesztők hosszú sora a Magyar Államkincstár Budapest és Pest Megyei Igazgatósága irodájánál

Végtörlesztők hosszú sora a Magyar Államkincstár Budapest és Pest Megyei Igazgatósága irodájánál

A mai nap az utolsó, hogy a végtörlesztéshez szükséges pénz rendelkezésre állásáról bejelentést lehet tenni, illetve az új hitelt biztosító banktól igazolást felmutatni. Az elmúlt héten többszörösére nőtt a Magyar Államkincstár Budapest és Pest Megyei Igazgatósága Állampénztári Irodájában kiszolgált végtörlesztő ügyfelek aránya.


Akiknek ingatlanján az állam jelzálogjoggal bír, a kincstár megyei állampénztári irodáihoz fordulhatnak a hitelváltáshoz kellő hozzájárulásért. Ezt a kincstári igazolást a folyósításig, vagyis akár február végéig is elfogadhatják a bankok. Hogy például az ingatlanjukra szociálpolitikai támogatást felvett végtörlesztők is mielőbb hitelhez juthassanak, a kincstár a hozzá fordulókat soron kívül fogadja.


Országszerte egyébként 19 hely van, ahol az államkincstár kölcsönhöz szükséges hozzájárulását lehet kérni, ott, ahol az állampapírokkal kapcsolatos ügyeket személyesen intézik.


A kincstár budapesti irodájában egyébként november előtt naponta 300 főt szolgáltak ki, a múlt héten a végtörlesztők aránya ehhez képest duplázódott.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>