. Ma Emma napja van.
Varrott szék a kertben
2023-05-10 12:33:44
Varrott szék a kertben

Varrott szék a kertben

XVI. Lajos udvarában pedig már használatban voltak az első klasszikus fotelek, a “varrott székek”, amit franciául fauteuil-nek neveztek. Manapság pedig már a szabadban is élvezheted a kerti fotelek kényelmét.

 

Édes üldögélés a szabadban

 

A DODO kerti fotelek választéka imponáló, igazán sokféle stílusú és anyagú modell között válogathatsz az oldalukon. Ha tudod, hogy mekkora hely áll a rendelkezésedre a szabadban, illetve milyen kilakítású kerti fotelt keresel, máris számos remek darabra szűkítheted a szóba jöhető termékek körét. Persze mindenképp érdemes a meglévő kerti bútoraid, kiegészítőid és egyéb berendezési elemeid stílusához illeszkedő modellt választanod. Persze a teljesen elütő, extravagáns megoldások is szóba jöhetnek.

 

A legfontosabb azonban mégis csak az, hogy órákon át kényelmes ülést biztosítson majd a fotel annak, aki használni fogja. A szabad levegőn egy kerti fotelben mindig igazán édes és mámorító a pihenés.

 

Sok anyagváltozatban

 

A DODO kínálatában megtalálhatod azokat a tökéletes kerti berendezéseket, köztük persze a minőségi kerti foteleket is, amelyekkel a kényelem és a kellemes időtöltés garantált és zavartalan lesz. Persze azonnal adódik a kérdés, hogy milyen anyagú modellek jöhetnek szóba?

 

Nagyon sokan keresik a természetes anyagból készült modelleket. Igazán elegáns és nagyon hálás darabok ezek, de azzal tisztában kell lenned, hogy csak abban az esetben gyönyörködhetsz szépségükben és használhatod sokáig a természetes alapanyagok felhasználásával készült kerti berendezéseket, ha biztosítod nekik a rendszeres és megfelelő ápolást.

 

A természetes faanyagok közül a legellenállóbb a teakfa. Igazán kedvelt alapanyag még a rattan is, sokáig remekül szolgál majd és kényelmet ad, ha mindig rendesen tisztítod és kezeled a hozzá való speciális olajjal.

 

Szépet és praktikusat is

 

Nagyon szép és igazán tartós kerti foteleket is beszerezhetsz ma már műrattanból és többfajta fémből is, valamint ezek és a természetes anyagok kombinációjából. Az előbbiekből készített ülőalkalmatosságok szinte már tökéletesen hasonlítanak a trópusi kúszópálma hajlékony indáiból, azaz a valódi rattanból készült darabokhoz. Nagy előnye ezeknek az időjárás-állóság és a tartósság.

 

A porfestett alumínium vagy rozsdamentes acél is nagyon gyakran megjelenik a teraszok és a kert bútorainak alapanyagai között. A fémmel kombinált kerti fotelek könnyebbek, sok darab praktikusan összecsukható, mindegyik könnyen tisztán tartható és remekül beilleszthető számos stílus elemei közé.

 

Egy-két kényelmes fotel a kertben az intim elvonuláshoz vagy a jól megérdemelt pihenéshez csuda jó, válaszd a legmegfelelőbbet!

További híreink
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>