. Ma György napja van.
Vajon kell-e aggódnunk szeretett miniszterelnökünkért?
2014-01-19 09:09:56
Vajon kell-e aggódnunk szeretett miniszterelnökünkért?

Vajon kell-e aggódnunk szeretett miniszterelnökünkért?

Újból megtörtén az eset. Megint egyel több elemet cseréltek ki Orbánnál? Valószínűleg ennek tudható be az, hogy a 2014-es FIFA-gálán a magyar miniszterelnök képtelen volt kontrollálni a szájmozgását és a nyelvöltögetését.


A sűrű nyelvöltögetés egyértelműen lehet a skizofrénia elleni gyógyszerek mellékhatása. A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget. Az egész világ látta a mi büszkeségünket Orbán Viktort, amint esetlenül mozog a számára idegen közegben – számol be Zürichben történt további botránnyal övezett eseményről az Amerikai Népszava.com


Azt már megírta a sajtó, hogy Orbán maga tolakodott a FIFA-gála színpadára, leszorítva onnan Puskás Bözsi nénit, hogy a férjéről elnevezett díjat átadja, magát tolva előtérbe.

 

Az is kínos pillanatokat szerzett minden magyarnak, milyen esetlenül mozgott a nemzet miniszterelnöke egy olyan gálán, ahol mindenki oldott és laza, mint a hanyatló Nyugaton általában. Orbán éppen úgy mozgott a színpadon, mint a magyar válogatott a hollandok elleni elleni 1:8-nál. Orbánról sütött a kisebbrendűségi érzés, ugyanakkor önmaga jelentőségének tudata, ahogyan bevonult, és ahogy meg akarta tisztelni Ibrahimovicot az elismerő szavaival. Ami szomorúsággal tölthet el mindenkit, Magyarországot megint megsértették mert úgy néztek át Orbánon, mintha ott sem lenne.

 

De mindez hagyján – írja cikkében a szerző –, hiszen semmi sem kínosabb annál, minthogy az egész világ láthatta, ahogyan a kedves vezető nem tudta fékezni a nyelvét, a szájnyalogatását, amit csak erős gyógyszereket szedők produkálnak. Szakemberek szerint a jelenség oka többféle lehet, de a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése vált ki.

 

A betegségnek lehetnek további járulékos tünetei, miszerint a beteg tévesen érzékeli a valóságot, paranoiás félelmei vannak, akarata, gondolatai és érzelmei szétesnek. A realitásérzék elvesztésével, érzékcsalódásokkal, hallucinációkkal, az érzelmi élet zavaraival, téveszmékkel, tudatzavar jelentkezésével jár, összefoglalva: ekkor már elmegyógyászati esetről is lehet beszélni.

 

A videón jól látható mit okoz az "energia-terápia",ha valakiben eggyel több elemet cserélnek:

 

 

  KLIKK A KÉP ALJÁN TALÁLHATÓ YOUTUBE LOGÓRA!

 Forrás: Amerikai Népszava.com

 

Utoljára frissítve: 2014-01-19 20:00:06

További híreink
Száz éves a Vaskapu turistaház
Ma a Vaskapu turistaházban étterem, szálláshely, pihenőszoba áll a turisták rendelkezésére, nagy külső - rendszerint virágokkal díszített - teraszáról gyönyörű kilátás ny...
2014-04-28 11:08:56, Hírek, Megosztom Bővebben
Állatok álma - jótékonysági bál
Állatok álma néven szerveznek jótékonysági rendezvényt április 26-án Monoron. A szervezők a rendezvényen befolyt teljes összeggel az ország egyetlen lómentő szervezetét, ...
2014-03-24 15:28:22, Hírek, Megosztom Bővebben
'Szállj be te is' Cegléden a Közgázban
A „Szállj be te is” program lényege, hogy az értelmi fogyatékkal élők sporttal elért sikerein keresztül bepillantást nyerjünk a fogyatékkal élők életébe, problémáiba.
2014-03-20 13:58:13, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újít...
Bővebben >>