. Ma György napja van.
Üzleti partnerek hatékony felkutatása!
2012-09-07 14:55:39
Üzleti partnerek hatékony felkutatása!

Üzleti partnerek hatékony felkutatása!

A társvállalati és a franchise információk elsődleges forrása a szakmai portálok, weboldalak. Azonban az együttműködési ajánlat egyszerű megosztása ma már nem elég jövőbeli partnereink megtalálásához; kell egy kis plusz!

 

A franchise és saját vállalkozások világának szentelt Franchising.hu weboldalon most minden hatékony eszköz igénybevételével kutathatja fel lehetséges partnereit, franchise átvevőit!

 

Oldalukon lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy partnerét, átvevőjét kereső vállalkozás a teljes célcsoportját elérhesse az adott ágazatban és az üzleti koncepciójának minden aspektusát bemutathassa, ezzel eloszlatva minden felmerülő kételyt. És mindezt úgy, hogy a versenytársak ebből ne kovácsolhassanak előnyt!

 

A Franchising.hu szeptemberi promóciója keretében minden az oldalukon regisztrált cég, hálózat ingyenes pr és média szolgáltatásokat vehet igénybe a nagyobb hatékonyság és a sikeresebb partner-felkutatás érdekében!

 

A következőkben bemutatjuk azokat az eszközöket, amik segítségével könnyebben és gyorsabban találhat üzleti elképzeléséhez legjobban illő partnert:

 

Interjú a Rendszergazdával

A hálózat tulajdonosával készített interjú remek lehetőséget ad arra, hogy személyesebben szólítsa meg érdeklődőit, más oldalról mutassa be vállalkozását, eddigi eredményeit és jövőbeli terveit.

 

A partner, átvevő története

Mindenki, aki egy már működő koncepció tagjává válik különböző belső és külső motivációs szempontok miatt teszi azt. Ez lehet a nagyobb biztonság, a teljes elkötelezettség a márka vagy egyes termék/szolgáltatás mellett vagy simán csak pénzügyi, befektetői megfontolások. Amellett, hogy az interjú alanyok elmondják történetüket, első kézből mutatják be, hogy milyen váratlan nehézségekkel kellett szembenézniük, milyen a kapcsolatuk a franchise központtal vagy üzleti partnerrel, milyen előnyei származtak az együttműködésből.

 

PR cikkek, PR támogatás

A Franchising.hu egy olyan független média platform, ahol a hálózatok bemutatása mellett foglalkozik az adott céget vagy ágazatot érintő aktualitásokkal is. Minden vállalkozásról/hálózatról szóló cikk össze van kötve a katalógussal és fordítva, a katalógusból elérhető az összes cikk, ami a cégről oldalukon megjelent. Ennek jelentősége azért van, mert így az érdeklődő nem csak bemutatkozást és franchise információkat talál, de a cég tevékenységéről is kap hiteles információkat az adott piacon, ágazatban.

 

Direkt üzenet

Oldalukon lehetőség van regisztrálásra is olyan személyeknek, akik érdekeltek különböző együttműködési ajánlatokban. Itt az érdeklődők megadhatják érdeklődési körüket, a szükséges befektetés mértékét és sok más részletet, amiből specifikusan az igényeknek legmegfelelőbb ajánlatot kaphatják meg.

 

Külföldi piacok meghódítása

A Franchising.hu termékei és szolgáltatásai nem csak Magyarországon, de szerte Közép-Kelet-Európában elérhetők. Portáljaikon lehetősége van külföldi partnerek felkutatására is. Egységesen kialakított szolgáltatásaik elérhetőek a következő országokban: Lengyelország, Csehország, Ukrajna, Románia.

 

További információ ide kattintva.

 

Találja meg jövőbeli partnereit még ma!!


Szponzorált hirdetés




További híreink
A szépségmegőrző rutin alapjai: ránctalanítás és szemkörnyékápolás
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, üde arcbőr is. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, ...
2024-03-28 16:53:21, Hírek, Hasznos Bővebben
20 milliárdból újult meg a váci vasútállomás
Közel 20 milliárd forintos beruházással megújult a váci vasútállomás épülete és vágányhálózata, új biztosítóberendezés, valamint fedett peronok épültek.
2015-12-03 18:40:17, Hírek, Hasznos Bővebben
Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját
Két éjszaka megnehezül a forgalom.
2015-06-23 11:42:56, Hírek, Hasznos Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>