. Ma Henrik napja van.
Újra slágerkirály a Pannónia Fesztiválon
2013-03-01 15:23:08
Újra slágerkirály a Pannónia Fesztiválon

Újra slágerkirály a Pannónia Fesztiválon

A Pannónia Fesztiválnak az elmúlt évhez hasonlóan idén is sikerül elhoznia 2012 egyik legnagyobb slágerkészítőjét. A tavalyi Flo Rida koncert után most májusban az angol és skót toplistát is vezető Feel the love c. számmal köztudatba robbant RUDIMENTAL ad koncertet Szántódpusztán. További – eddig bejelentett – külföldi fellépő a Foreign Beggars és a Dub Pistols, de természetesen a hagyományokhoz híven rengeteg hazai zenekart hallhatunk pünkösd hétvégén a PAFE-n.

 

Tankcsapda, ROAD, Depresszió, Subscribe – csak néhány nagyobb név a hazai rock-metál vonalról, akik ott lesznek a 7. Pannónia Fesztiválon május 16-19. közt Szántódpusztán. Az elektronikai vonalat képviseltetik majd az immáron 10. születésnapját ünneplő legendás Rewind partyk arcai, Dj Palotai, Mc Zeek és Cadik mellett többek között a Brains, de nem lenne fesztivál a javából a Kiscsillag, a Punnany Massif és az Irie Maffia nélkül! A tavalyi évhez hasonlóan kedveskednek a rap zene kedvelőinek is, így a hazaiak közül fellép az Akkezdet Phiai, a Hősök, a Barbárfivérek, Funktasztikus és Siska Finuccsi is. Természetesen idén is dönthetett a közönség ötven zenekar bejutásáról, így lehetőséget biztosítva a még kevésbé ismert együtteseknek a fellépésre, a fesztiválozóknak pedig véleményük kinyilvánítására.

A külföldi fellépők által is több zenei stílus képviselteti majd magát, így a Foreign Beggars hiphop és dubstep ütemekkel zúz majd szombaton, a Dub Pistols számos stílussal színesíti a dubot vasárnap, a Rudimental kvartettje pedig a már jól ismert slágerekkel – pl. Not giving in – és az áprilisban megjelenő első albumuk új dalaival lesz majd egyszerre kifejező és táncolható péntek este.

 

A Pannónia Fesztivál több külföldi és rengeteg hazai fellépőivel, különleges helyszínével, Balaton parti közelségével, 3900Ft-os napijegy és 7900Ft-os bérletáraival kétség kívül továbbra is az egyik – ha nem a – „legjobb ár-értékarányos” fesztivál Magyarországon!További részletek:

www.pannoniafesztival.hu

www.facebook.com/pannoniafesztival

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-03-01 15:24:55

További híreink
Így grillez a világ – különleges ízek nyomában
A grillezés világszerte népszerű, és mint a gasztronómiára általában, úgy itt is jellemző, hogy más-más népek különböző ételeket sütnek a grillen. Húsok, zöldségek és oly...
2024-07-09 12:11:14, Hírek, Könnyű Bővebben
Nappali falburkolat: ezeket érdemes választani
Mindegy, hogy egy otthon minimalista, modern, retró, esetleg vintage stílusban van berendezve, ma már a legtöbben figyelmet szentelnek a falburkolatok kiválasztására.
2024-06-28 11:58:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Fejezze ki egyéniségét egy cruiser bringával!
Manapság számos különféle típusú kerékpár létezik a piacon. Az, hogy milyen változatot hajt valaki, árulkodik a személyiségéről is. Ha szeretne kitűnni a tömegből, és egy...
2024-06-18 12:39:27, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A június 9-10-i éjszakán hatalmas vihar csapott le az Északi-Börzsönyre, amelynek főgerincén rengeteg fa dőlt ...
Bővebben >>