. Ma György napja van.
Természetes, olcsó és kulturált: ezért érdemes Domonyvölgyben strandolni
2015-06-08 13:31:09
Természetes, olcsó és kulturált: ezért érdemes Domonyvölgyben strandolni

Természetes, olcsó és kulturált: ezért érdemes Domonyvölgyben strandolni

 
A Gödöllő közelében elhelyezkedő Domonyvölgyben - a Lázár Lovaspark közvetlen szomszédságában - az egykori malomtóból, majd víztározóból alakították ki a természetes vizű nyári strandot, a „D-Beach”-et. 
 
A színvonalas, kulturált natúr park hat hektárnyi kibójázott vízfelülettel - mely minőségileg a Velencei-tó vízéhez hasonló - és 14 ezer négyzetméter homokos partszakasszal rendelkezik. A nyári időszakban, június elejétől szeptember közepéig 9-20 óráig tart nyitva, naponta mintegy ezer vendég pihenését és kikapcsolódását tudja biztosítani. 
 
Ez a környék legolcsóbb strandja, legfőképpen a körzet családos, kisgyerekes vendégeinek biztosítanak kedvezményes pihenési lehetőséget, de más megyékből is szívesen jönnek ide. A kikapcsolódást napágyak, napernyők, vízi biciklik, zuhanyozók, bográcshelyek, vendéglátó helyek biztosítják az átlagosan 25 fokos víz körzetében. 
 
 
Az üzemeltető, Klausmann Viktor elmondása szerint kéthetente hétvégeken diszkókat is tartanak és zenészeket is szeretnének meghívni. 
 
Az egész napos belépő felnőtteknek 990 forint, a 14 év feletti fiataloknak 30 százalékos kedvezmény jár, mely a diákokra és a nyugdíjasokra is érvényes, a 3 évnél nem idősebb gyerekeknek pedig ingyenes. A vendéglátók árai a III. osztály áraival egyeznek meg - egy rántott, több mint 20 dekagrammos halfilé zsömlével és 3 deci limonádéval valamivel több mint 900 forintba kerül. 
 
A gödöllői dombság egyik legszebb völgyét a klímája miatt is egyre több hazai és külföldi turista keresi fel.
 
H. Szabó Sándor felvételei
További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>