. Ma György napja van.
Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)
2013-11-22 18:09:43
Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)

Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)

"Tisztelt Képviselő Úr!

 

Annak ellenére,hogy politikailag nem egy nézetet vallunk,maximálisan tiszteletben tartva az Ön kereszténydemokrata nézeteit, politikai hitvallását, kérem engedjen meg nekem pár kérdést. A kérdések a Vadai Ágnes és Szűcs Erika DK-s képviselők ellen, a Házelnök javaslatára megszavazott maximális büntetésre vonatkoznak.

 

Önnél hogyan fér össze a kereszténydemokrata szemlélet azzal, hogy két képviselőt azért szankcionálnak, mert a Parlament soraiban demonstratívan szót emelnek a családon belüli erőszak ellen?

 

Az Ön lelkiismerete nem háborog-e akkor, amikor a Magyar Országgyűlés soraiban egy olyan ember ül - akár függetlenként is már - akit nem csak meggyanúsított a hatóság, hanem saját maga is elismerte a párja elleni súlyos testi sértés tényét?

 

Nem érzi-e Ön - aki a Törvényhozás házában ül- annak a súlyát, felelősségét, hogy ez ellen a jelenség ellen - mert ez már sajnos jelenség - szót emeljen és nem a hallgatásával, szavazatával gyakorlatilag a családon belüli erőszak intézményestése mellett szavazzon?

 

Hogyan áll Ön a választói elé, a családja nő tagjai elé azzal a tudattal, gyakorlatilag a szavazatával hozzájárult ahhoz, hogy nem csak két képviselőt büntettek, hanem a társadalomnak küldött, küldtek egy kétes értékű üzenetet, mely szerint egy két pofon nem a világ?

 

Figyelemmel arra, hogy levelem tartalma nem magánjellegű, hanem közügy és a probléma jelentős közérdeklődésre tart számot, engedelmével lehetőségeimhez mérten nyomtatott sajtóban is megjelentetem.

 

Tisztelettel:

Teplán Tibor elnökségi tag Demokratikus Koalíció,

Vas megye 2. v.k. Kőszeg"

További híreink
Hatalmasat bukott a kormány
Hatalmasat bukott a kormány, mert az, hogy a népszavazás érvénytelen lett, bizony elveszítette a népszavazást, hiszen nem jött össze az ami a célja lett volna, hogy az ér...
2016-10-03 17:11:56, Hírek, Publicisztika Bővebben
A manipuláció kiszolgáltatott áldozatai
Információ vagy demagógia? Fejlődés vagy leépülés?
2015-09-27 08:28:13, Hírek, Publicisztika Bővebben
A történelem ne ismétlődne? Dehogynem…
Hofi már a rendszerváltás utáni egyik előadásában arról kesergett, hogy régen, ha az ember kitalált egy közéleti poént, hónapokig mondhatta. Ma bezzeg, ha reggel kitalál ...
2014-07-03 12:18:53, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>