. Ma György napja van.
Tarthatatlan kátyúhelyzet Gombán
2013-03-21 11:18:54
Tarthatatlan kátyúhelyzet Gombán

Tarthatatlan kátyúhelyzet Gombán

Magyarország egész területén problémát okoznak a kátyúk és a rosszul karbantartott utak. A Hírhatárt most ezzel kapcsolatos problémával kereste meg a Gombai Polgárőr Egyesület, hogy a nyilvánosság segítségével keressenek megoldást a településen tapasztalható tarthatatlan állapotokra.

 

Alább olvashatják a polgárőrök felhívását:

 

Tisztelt Gombára Látogatók és Lakosok!

 

Az alábbiakban láthatóak a településünkön átvezető főközlekedési útvonal egy részén készített videók. Az említett útszakasz és annak is a legkritikusabb állapotban lévő része a 3113. számú - Gomba-Sülysáp összekötő úton - található a gombai “Szurdik” néven ismert Jókai utca, amelyen az átlagos napi forgalom 756 jármű.

 

A település saját tulajdonában/kezelésében lévő útjainak nagy részét az Önkormányzat 2 éve felújíttatta. Ám az “állami utak”, a közútkezelő (Magyar Közút Nonprofit Zrt.) útjai így néznek ki. Ezen az úton viszonylag nagy forgalom bonyolódik és mivel pl. Monor felől is csak erről lehet a települést megközelíteni, ezért a helyközi/távolsági buszforgalom szintén jelentős.



A videofelvételen az is jól látható, hogy a 2×1 sávos – nagy forgalmú – út mostanra helyenként a kátyúk, gödrök miatt már csak alig egy sávosra szűkült és rendkívül balesetveszélyes.

 


Jelenlegi ismereteink szerint idén sem kerül sor ennek az útnak a rendbehozatalára.


Reméljük, nem kell tragédiának is történnie (a gépjárművekben keletkezett számos sérülés és anyagi károk mellé), hogy mégiscsak rendbe hozzák az illetékesek.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>