. Ma Gedeon napja van.
Tabletet loptak, de nem örülhettek sokáig
2014-10-02 16:29:23
Tabletet loptak, de nem örülhettek sokáig

Tabletet loptak, de nem örülhettek sokáig

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás gyanúja miatt L. Tamás 44 éves és Sz. Beáta 37 éves budapesti lakosok ellen.


A gyanúsítottak 2014. szeptember 26-án 17 óra 50 perc körüli időben az egyik budaörsi elektronikai áruház eladóterében levettek egy tabletet a polcról, amit L. Tamás a ruházatába rejtett és a helyére egy másik típusú, használt táblagépet tett. Ezt követően a ruházatba rejtett készülék kifizetése nélkül mindketten távoztak az üzletből.

 

L. Tamást és 37 éves társát a budaörsi járőrök 2014. szeptember 28-án a hajnali órákban fogták el, amikor egy másik budaörsi bevásárlóközpontból telefont akartak lopni, de csak a dobozát és a tartozékait sikerült eltulajdonítaniuk.

 

Az intézkedés során kiderült, hogy a 44 éves férfit több hatóság is körözte.

 

A férfit és a nőt a járőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket mindkét bűncselekmény vonatkozásában. L. Tamást a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. Társa szabadlábon védekezhet.

 

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

 

 

 

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>