. Ma Márk napja van.
Szombaton az erdő ízeit kóstolgathatjuk
2014-07-25 16:36:00
Szombaton az erdő ízeit kóstolgathatjuk

Szombaton az erdő ízeit kóstolgathatjuk

A Budakeszi Vadasparkban, július 26-án, szombaton a Pilis Parkerdő Zrt. Hármashatár-hegyi Erdei Iskolájának közreműködésével programot szerveznek az érdeklődőknek. 
 
Érdekes próbákat tehetnek a kíváncsi kis természetbarátok: tapintást, ízlelést, szaglást, ritmusérzéket és kreativitást igénylő feladványok megoldásában vehetnek részt. A szervezők szándéka szerint a gyermekek részére játékos kihívást jelenthetnek majd az ezekben való részvétel. A szaglószerveket az illatpárnás felismerések, míg az erdei ismereteket és a logikai készséget a „növény-puzzle” vagyis az egymáshoz tartozó növényi részek játékos összepárosítása teszi majd próbára. A zene szerelmesei az erdei ízek kóstolóinak szünetében megszólaltathatják a faxiofont, de ügyességi- és készségfejlesztő játékokkal is várják az érdeklődőket. A szervezők szerint a reflexeket alaposan próbára tevő dió-gurító is népszerű lesz. 
 
Az esemény gazdái a gyermekek mellett a felnőtteket is szeretettel várják szombaton a Budakeszi Vadasparkba, az Erdei Termékek Utcájába.
 
Kertész Z István
További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>