. Ma Emma napja van.
Szeptember 29-én demonstrál a Szolidaritás
2013-09-16 16:01:52
Szeptember 29-én demonstrál a Szolidaritás

Szeptember 29-én demonstrál a Szolidaritás

Közös demonstrációra hívja a szimpatizánsokat a Magyar Szolidaritás Mozgalom 2013. szeptember 29-én a Clark Ádám térre. A közös ünneplés és tüntetés egy előjátéka lehet Orbán kormányának tavaszi elzavarására. Alább olvasható a közlemény teljes terjedelmében.




A Magyar Szolidaritás Mozgalom két évvel ezelőtt partra szállt egy megszállt, megosztott, elfáradt, országban azért, hogy valódi eséllyel vehesse fel a harcot az Orbán rezsim ellen. Két évvel ezelőtt a Bohócforradalom és az első D-day-en több ezren voltak jelen azok, akik már akkor látták, érzeték, hogy milyen ámokfutást rendez Orbán Viktor és bandája. Akkor azonban még nagyon sokan azt gondolták, hogy nem lesz ennél rosszabb.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom tisztában van azzal, hogy ezt a kormányt csak akkor lehet leváltani, ha a választópolgárok együttesen juttatják kifejezésre akaratukat. Az elmúlt három év bebizonyította, hogy nincs más út, ám ehhez az úthoz nem csak a politikai pártoknak, kell csatlakozniuk, hanem a polgároknak is. Meg kell mutatni, hogy igen, itt vagyunk, hogy nem fotelból, az internet előtt ülve akarunk változtatni a sorsunkon. A kormány legnagyobb ellenfele mi vagyunk, mi a választópolgárok. 

Ezért várunk mindenkit, minden magánszemélyt, civil szerveződést, demokratikus pártot , 2013. szeptember 29-én délután 3 órára a Clark Ádám térre a D-day 2.0-án egy közös demonstrációra, hogy együtt nyilvánítsuk ki akaratunkat: elég volt a diktatórikus, országunk gazdaságát romba döntő, jó hírünket meggyalázó Orbán-kormányból.  Mutassuk meg zászlókkal, transzparensekkel, hogy  sokan vagyunk, sok helyről, sokakat képviselünk, pártállástól függetlenül. 

Szeptember 29-én az ünneplésnek is szeretnénk teret adni, hiszen a Mozgalom most már egy megkerülhetetlen politikai erő lett, amely szervezettel számolni kell.

Most ünneplünk és tüntetünk, tavasszal pedig elzavarjuk Orbánékat!

Az esemény Facebook-oldala:
Budapest, 2013. szeptember 16.
Magyar Szolidaritás Mozgalom 
További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>