. Ma Ráhel napja van.
Szanyi Tibor megfizet a bemutatásért
2013-03-21 11:30:22
Szanyi Tibor megfizet a bemutatásért

Szanyi Tibor megfizet a bemutatásért

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a lehető legnagyobb mértékű pénzbírság kiszabását javasolja Szanyi Tibor részére, amiért az MSZP-s képviselő a parlament hétfői ülésén egyezményes nemzetközi jelzéssel bemutatott a többi frakciónak.

 

Szilágyi Zoltán, az országgyűlés sajtóreferense elmondta: az országgyűlési törvény értelmében a havi képviselői tiszteletdíj legfeljebb egyharmadát lehet bírságként kiszabni ilyen esetekben, ez jelenleg 131 ezer 400 forint. Kövér László előterjesztéséről az Országgyűlés a hétfői ülésén, a személyi döntések között, vita nélkül szavaz. A javaslat elfogadásához a képviselők egyszerű többségének igen szavazata szükséges – a szavazás kimenetele Szanyi esetében senkiben nem ébreszthet kétségeket.

 

Szanyi Tibor az Országgyűlés hétfői ülésén az általa elmondott interpellációt követően középső ujját felfelé tartva "bemutatott" a többi frakció irányába. Erről Balla György a Fidesz frakcióigazgatója számolt be hétfőn újságíróknak, fényképpel illusztrálva az esetet. A fotón látszik, ahogy Szanyi az interpellációjának elmondása után már leült a helyére és a bal kezével, a középső ujját felfelé tartva a tőle balra lévő képviselők felé int.

 

Szanyi Tiborelmondása szerint a mocskolódó, antiszemita és rasszista megjegyzések miatt telt be nála a pohár.

 

Hírhatár-MTI

Utoljára frissítve: 2013-03-21 12:02:14

További híreink
Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által közölt ren...
2023-01-26 09:41:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Rákay Philip Károly a többmilliárdos Aranybulla bukása után a mohácsi csatáról tervez hősi eposzt
Az új médiamogul szerepében tetszelgő Rákay Philip megosztotta újabb filmtervének ötletét: ezúttal a mohácsi csatáról készít filmet.
2023-01-17 12:16:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A pápai ravatal után homár, polip, articsóka főfogású szerény luxusebédre ült be Orbán és neje
Miközben itthon hiány van az ársapkás burgonyából, zavar lehet a kormánykommunikációs gépezetben, hogy nyilvánosságra került Orbán római luxusebédje, amire nem kis ízlést...
2023-01-05 15:42:29, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Álla...
Bővebben >>