. Ma Kornél napja van.
Rendszeresen erőszakolták, csótánnyal és ürülékkel etették gyermekeiket
2013-11-26 10:51:11
Rendszeresen erőszakolták, csótánnyal és ürülékkel etették gyermekeiket

Rendszeresen erőszakolták, csótánnyal és ürülékkel etették gyermekeiket

A szigetszentmiklósi K. Rudolf és felesége, Andrea hosszú évekig emberi ésszel fel sem fogható borzalmakat művelt lányukkal és két fiukkal. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves kicsik pici koruk óta szenvedtek a kínzásoktól. A gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki, előtte azonban gyakran félholtra verték őket. Az anya ahelyett, hogy megakadályozta volna a brutalitást, segített férjének - írja a Blikk.
 
A gyerekek, amíg nem kerültek állami gondnokság alá, nem fürödtek, a fogkefét és a fogmosás fogalmát nem ismerték, ahogyan az ételeket sem. Arra tanították őket, hogy csótányokat patkányokat és más bogarakat, rágcsálókat fogjanak és egyenek meg. Nemegyszer úgy készítettek nekik „kókuszgolyót", hogy kekszreszeléket emberi ürülékkel gyúrtak össze, kókuszba forgatták, és azt adták jutalmul. A két fiú egyszer megszökött, napokig bujkált, közben minden terror a lánytestvérükre szakadt. Amikor megtalálták őket, búvóhelyükön szörnyű büntetést kaptak, és olyan durván megerőszakolták őket, hogy eszméletüket vesztették 
 
A házaspárt egy évvel ezelőtt fogták el, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvette tőlük a gyerekeket, mert nem jártak iskolába. Nevelőszülőkhöz kerültek, és a gyámok szembesültek először mindazzal, ami a három testvérrel történt. Ők értesítették a rendőröket. A családfő ügyvédje, dr. Csics Péter megerősítette, hogy ügyfele ellen folyik egy eljárás, de mint mondta, amíg a vádiratot nem kapja kézhez, addig bővebben nem kíván nyilatkozni. A gyermekek jelenleg nevelőszülőknél vannak, de az átélt borzalmakat valószínűleg soha nem fogják feldolgozni, és elfelejteni.
 
További részletek a családról:
Forrás és fotó: blikk.hu

Utoljára frissítve: 2013-11-26 20:15:11

További híreink
Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
Mintha valahol a messzi Felvidéki tájakon járnánk, ha a Bükk-hegység nyugati bástyájáról készült évtizedekkel ezelőtt készült képét nézzük.
2022-06-28 15:40:09, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja
Életének 61. évében meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode együttes alapító tagja, billentyűse – tette közzé a hírt a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán és a Twitteren...
2022-05-27 19:36:47, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Elhunyt Gyarmathy Lívia filmrendező
Kilencvenéves korában elhunyt Gyarmathy Lívia Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, érdemes és kiváló művész, a magyar mozgókép mestere.
2022-05-27 19:36:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kilencvenéves korában meghalt Berkes Péter író - tájékoztatta a család szerda este az MTI-t.
Bővebben >>