. Ma Magdolna napja van.
Péniszének egy darabja leszakadt menekülés közben
2012-01-05 15:36:17
Péniszének egy darabja leszakadt menekülés közben

Péniszének egy darabja leszakadt menekülés közben

A legjelentősebb sebességtúllépések: Április 17-én Tápiószecső belterületén, reggel 8 óra 35 perckor mérték be azt a személyautót, amely Budapest irányába haladva, a megengedett 50 km/h helyett, 135 km/h sebességgel száguldott. Az ügy pikantériája, hogy 12 perccel később, ugyanez az autó, ekkor már visszafelé haladva 120 km/h sebességgel került ismételten bemérésre. Összesen félmillió forint bírságot kellett fizetnie.

 

Budakalászon július 17-én, szintén lakott területen belül haladt egy gépjármű 154 km/h sebességgel. Ennél az esetnél 300.000 forint bírságot szabtak ki a hatóságok.

 

A legmagasabb véreredményes ittas járművezetés: Verőce lakott területén belül, április 12-én igazoltattak egy gépjárművezetőt, akinek a vérében 3,44 g/l véralkoholt mértek.

 

A legnagyobb kiszabott büntetés: összesen mintegy 1.050.000 forint pénzbírságra ítélte a bíróság azt a gyömrői lakost, aki ittasan ült volt mögé.

 

A legtöbb körözés alatt álló elfogott személy: egy pilisi lakhelyű férfi ellen, összesen hét elfogatóparancs volt érvényben, többek között közokirat-hamisítás, hitelsértés, csalás és más gazdasági bűncselekmény miatt. Őt Spanyolországban fogták el a hatóságok.  

 

Legveszélyesebb lefoglalt tárgyak: március hónapban egy családi háznál tartottak házkutatást a rendőrök, melynek alkalmával összesen 17 darab lőfegyvert, 6 darab tűzfegyver fődarabnak minősülő lőfegyverdarabot, 1683 darab lőszernek minősülő töltényt, melynek egy része házilag volt elkészítve, valamint 158 darab csappantyút, továbbá 0,97 gramm lőport foglaltak le. Az idős férfi veterán vadász-pilóta ezredesnek tartotta magát. Ellene a Váci Rendőrkapitányság folytatta le az eljárást.  

 

A legbátrabb sértett: egy 10 éves kislány érdemelte ki ezt a címet, akit Budakalászon akart molesztálni egy férfi. A kislány már egy éve járt karate edzésekre, így szakszerű, „érzékeny” pontot érintő rúgásokkal tudta elhárítani a támadót.

 

A legtöbb bűncselekményt elkövető személy: ezt a titulust egy olyan, 49 éves férfi tudhatta magáénak, aki hirdetéseket jelentetett meg az újságban, melynek segítségével több személyt is sikeresen becsapott, így okozva nekik tetemes kárt. A vád ellene 331 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmény.

 

A legmorbidabb eset: a 405-ös főúton, Monor illetékességi területén történt. Egy román kamion haladt az úton, amikor leparkolt, majd a sofőr gyalogosan kívánt áthaladni az úttesten a  szemközti büfébe. Menet közben elütötték, így súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A kamion elszállítása érdekében Romániából cseresofőr indult, azonban menet közben ő is elhalálozott.

 

A „legszerencsésebb” ügy: két gyömrői 5 éves gyermek tűnt el az egyik helyi óvodából. Egy szolgálaton kívüli rendőr vette őket észre a 31-es számú főúton. Ekkor már több km távolságra jártak az óvodától, úticéljuk az egyik bevásárlóközpont volt. A csodával határos módon, a kiruccanást személyi sérülés nélkül úszták meg a gyermekek.  

 

A legszerencsétlenebb elkövető: augusztus 2-án a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén két férfi betört egy családi házba. Az ingatlanban tartózkodott a tulajdonos, aki éppen aludt. Amikor a különös zajok miatt felébredt a házigazda, a két elkövető a szomszédos ingatlan felé menekült, keresztülmászva a kerítésen. Az egyik elkövető fennakadt a kerítésen, később azonban le tudott mászni. A szabadulás után a tettes erős fájdalmat érzett a nemi szerve körül. Mint kiderült, az ékességének egy darabját a kerítésen „felejtette”, amit a sértett meg is talált. Mentőt hívtak, azonban a kutyaharapásról szóló történetük nem mentette meg őket a lebukástól, mivel akkor már az egész környék a különös esetről beszélt.

További híreink
Hozd magad a Szigeten!
Még valamivel több, mint 200-at kell aludni a Sziget első napjáig, de a fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legna...
2024-05-20 10:38:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Összművészeti programkavalkád a Dunakanyarban: jön a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
Meseszép környezetben, gazdag összművészeti programmal hívja a kultúra szerelmeseit Nagymarosra a június 20. és 23. között megrendezésre kerülő VéNégy Fesztivál.
2024-05-17 15:12:33, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Legendás szupersztárt, a „pop örökös királynőjét”, valamint megannyi fejlesztést, újítást jelentett be a Sziget
Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első napján, augusztus 7-én a Sziget Nagyszínpadár...
2024-05-16 18:26:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Életünk során megannyi bútort kell beszereznünk: kell egy jó minőségű kanapé a nappaliba, egy kényelmes franci...
Bővebben >>