. Ma Emma napja van.
Pátyi Pincenapok - kiállítással nyit a kétnapos rendezvény
2014-06-10 08:34:06
Pátyi Pincenapok - kiállítással nyit a kétnapos rendezvény

Pátyi Pincenapok - kiállítással nyit a kétnapos rendezvény

Páty Község Önkormányzata és a Páty Faluközösségért Alapítvány szeretettel vár mindenkit a XXI. Pátyi Pincenapok megnyitójára 2014. június 14-én 10 óra 30 perckor a pátyi Közösségi Házba (Széchenyi u. 23.).


A kétnapos rendezvény első programja M. Sarlós Erzsébet, Páty Díszpolgára Harmónia című kiállításának megnyitója. A Kiállítást és a XXI. Pátyi Pincenapokat Székely László polgármester nyitja meg, majd a Szádváriné Kiss Mária által készített és Páty Község Önkormányzata kiadásában megjelent Pátyi portrék című interjúkötet bemutatására kerül sor.

 

A megjelenteket köszönti Szabó Andrásné, az idén húszéves Páty Faluközösségért Alapítvány elnöke, a beszélgetőkönyvet bemutatja Karvázy Szabolcs. A programban közreműködnek: Kiss Eszter színművész, Budapesti Katona József Színház, Szávin Viktor – trombita, ifj. Vizi István – zongora, Nyitrai Tamás Népművészet Ifjú Mestere – hegedű, Tintér Gabriella Népművészet Ifjú Mestere – népdal.

 

 

A kiállítás megtekinthető június 31-ig: a Pincenapokon 10 és 12 óra, valamint 14 és 18 óra között, egyébként szombat-vasárnap 15 és 17 óra között.

 

A helyszínen átvehetők a Pátyi portrék tiszteletpéldányai, valamint a kötet korlátozott számban megvásárolható 1000 Ft-os áron.

További híreink
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>