. Ma Jusztina napja van.
Papírok kreatív felhasználásra
2021-06-12 10:20:31
Papírok kreatív felhasználásra

Papírok kreatív felhasználásra

Kicsik és nagyok is szépet alkothatnak a minőségi művészeti kellékekkel. Éppen ezért a művészeti kellékek és papírok egyre nagyobb érdeklődésre tarthatnak számot, hiszen általuk mindenki számára adott a lehetőség, hogy kihozzák a mindenkiben ott rejlő művészt.

 

A minőségi alapanyagok garantálják azt, hogy könnyedén alkothatunk szép dolgokat velük. A NEOART nagykereskedés lehetővé teszi a kreatív papírboltok, hobby boltok, valamint papír-írószerek számára, hogy vásárlóikat valóban igényes termékekkel szolgálhassák ki. Hiszen a kreatív munkák akkor okoznak valódi, akár életre szóló élményt a felhasználóknak, ha kiváló minőségű alapanyagokból valóban gyönyörű alkotások készülhetnek.

 

Minőségi kreatív papírok

 

A kreatív papírok között domborított papírok, gyöngyházfényű és metál fényű papírok, hobby papírok, RealNatural papírok és origami papírok is megtalálhatóak, a lehető legszélesebb körű igényeket is kielégítve.

 

A dombornyomott papírok különleges selymes fényüknek köszönhetően elegáns és ünnepi hangulatuk révén tökéletes választásnak bizonyulnak különböző ünnepeken vagy akár családi összejöveteleken történő felhasználásra. Anyaguknak köszönhetően kifejezetten könnyű velük dolgozni, formázásuk egyszerű és díszíthetőek is. A rózsák, szívek, virágok, vad struktúrák, tűzijátékok között, az apróbb és nagyobb minták tengerében mindenki megtalálja a neki való kiegészítőt.

 

Gyöngyházfény és metál csillogás

 

A selymes gyöngyház fényű exkluzív papírok és a metál fényű papírok emelik az ünnepi események fényét, és tökéletesek akár esküvői meghívóhoz is. Ezek a papírok alkalmasak az embossing technikához. Használatuk könnyű, formázásuk egyszerű, minőségük pedig kiemelkedő. Prémium kétoldalas, gyöngyház fényű és egyoldalas metál fényű papírok meghívók és dekorációk készítéséhez, rengeteg különböző színben és árnyalatban kaphatók, amelyek bármilyen nyomtatóhoz passzolnak.

 

Környezettudatos RealNatural papírok

 

Újrahasznosított, növényi rostos, kétoldalas papírok természetközeli színekben, melyekből készülhetnek különleges papír meghívók, de alkalmas céges anyagok és dekorációk elkészítésére egyaránt.

 

Hobby papírok kreatív alkotásokhoz

 

A hobby papírok között selyempapír, krepp papír, KRAFT papír, kötözőszalag, csomagolópapír és dekorációs kartonok találhatók. Az egyszínű selyempapírok jól használhatóak hajtogatáshoz, decoupage technikához, csomagoláshoz és dekorációk készítéséhez is.

 

Origami papírok kicsiknek és nagyoknak

 

Origami készletek papírhajtogatáshoz, origamihoz, melyek olyan könnyen formázhatóak, hogy még az apró kezecskék is könnyedén boldogulnak velük. Akad dinós készlet, kislányoknak és kisfiúknak javasolt csomagok, de pöttyös, virágos, tavaszi, piros árnyalatos és design papíros hajtogatókészletek széles kínálata is várja Önt.

 

A minőségi kreatív papírokkal szárnyra kelhet a fantázia, és megszépülhet az ünnep.

További híreink
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
Hazánkban is egyre népszerűbb közlekedési eszköz az elektromos roller. Amellett, hogy a használata kíméli a környezetet, nagyvárosokban kitűnő alternatívája az autóhasz...
2021-09-23 10:06:56, Hírek, Könnyű Bővebben
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!
A kültéri világítás épp olyan lényeges, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt szolgáltató beltéri lámpák megléte. Nem csak beltéren, de kültéren is igaz, hogy az ...
2021-09-17 22:58:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan tegyünk stílusosabbá a konyhánkat? Íme 4 ötlet
A konyha minden otthon központi helyisége, ahol sokat időzünk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat benne. Ha nincs lehetőség egy teljes átalakításra, né...
2021-08-12 12:13:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
27 éves vagyok, 16 éves korom óta élek az Orbán-rendszerben. Van, amit nem tudok megérteni – Csabai Máté újság...
Bővebben >>