. Ma Vendel napja van.
Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit
2011-07-12 14:31:22
Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit

Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit

Az áldozat nem ismeretlen a rendőrök számára, az Aranykéz utcai robbantásnál is felmerült a neve. A negyven éves férfit életveszélyes sérülésekkel ma hajnalban szállították kórházba, miután Veszprémben a nyílt utcán többször rálőttek. Jelenleg is műtik a veszprémi kórházban.

 

 

 

 


 

A Dózsavárosban lévő háza előtt többször lőttek rá P. Sándorra, akit a környéken úgy ismertek, mint egy nagymenő, zűrös, mindennel foglalkozó embert. Az Aranykéz utcai robbantás áldozatának Molnár Péternek a legjobb barátja volt.

 

A szemtanúk állításai ellentmondásosak. Egy nő állítása szerint az Árpád utcában lakó férfi többszöri csengetés után kiment, mire maroklőfegyverrel többször rálőttek. Egy másik szemtanú állítása, hogy P. Sándor haza érkezése után az autójából kilépve kapott lövéseket. Többen úgy vélik, hogy egy ékszerlopás áll a leszámolás hátterében. P. Sándor feleségétől tulajdonítottak el egy ékszert, amit a férfi megpróbált visszavenni, sikertelenül. Az, hogy mi vezetett mégis a lövöldözésig, egyelőre nem tudni.

 

A rendőrség a helyszínelés befejeztével a későbbiekben ad hivatalos közleményt az ügyben.

További híreink
Halott csecsemőt találtak Érden
Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Pest megyei nyomozók január 11-én az esti órákban egy érdi családi háznál, ahol egy csecsemő holttestet találtak.
2017-01-12 07:50:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Egy női holttestet találtak Pilisvörösvár külterületén
Egy női holttestet találtak egy Pilisvörösvár melletti szántóföldön pénteken - közölte a rendőrség honlapján.
2016-12-31 00:03:03, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Autóbalesetben meghalt egy férfi Abonynál
Felborult egy személyautó a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán vasárnap este, a balesetben egy férfi meghalt - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvi...
2016-12-18 21:02:56, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról tud, akik igazoltan koronavírus-fertőzés következtében halta...
Bővebben >>