. Ma Ilona napja van.
Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit
2011-07-12 14:31:22
Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit

Nyílt utcán lőttek le Veszprémben egy férfit

Az áldozat nem ismeretlen a rendőrök számára, az Aranykéz utcai robbantásnál is felmerült a neve. A negyven éves férfit életveszélyes sérülésekkel ma hajnalban szállították kórházba, miután Veszprémben a nyílt utcán többször rálőttek. Jelenleg is műtik a veszprémi kórházban.

 

 

 

 


 

A Dózsavárosban lévő háza előtt többször lőttek rá P. Sándorra, akit a környéken úgy ismertek, mint egy nagymenő, zűrös, mindennel foglalkozó embert. Az Aranykéz utcai robbantás áldozatának Molnár Péternek a legjobb barátja volt.

 

A szemtanúk állításai ellentmondásosak. Egy nő állítása szerint az Árpád utcában lakó férfi többszöri csengetés után kiment, mire maroklőfegyverrel többször rálőttek. Egy másik szemtanú állítása, hogy P. Sándor haza érkezése után az autójából kilépve kapott lövéseket. Többen úgy vélik, hogy egy ékszerlopás áll a leszámolás hátterében. P. Sándor feleségétől tulajdonítottak el egy ékszert, amit a férfi megpróbált visszavenni, sikertelenül. Az, hogy mi vezetett mégis a lövöldözésig, egyelőre nem tudni.

 

A rendőrség a helyszínelés befejeztével a későbbiekben ad hivatalos közleményt az ügyben.

További híreink
Fesztivált így nem vártunk még soha...
Két év után újra Sziget Fesztivál. Jobban vártuk, mint valaha és biztos, hogy kihagyhatatlan lesz. 2022. augusztus 10-15-ig jön a nagy visszatérés.
2022-08-01 19:07:18, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
Mintha valahol a messzi Felvidéki tájakon járnánk, ha a Bükk-hegység nyugati bástyájáról készült évtizedekkel ezelőtt készült képét nézzük.
2022-06-28 15:40:09, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja
Életének 61. évében meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode együttes alapító tagja, billentyűse – tette közzé a hírt a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán és a Twitteren...
2022-05-27 19:36:47, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A következő napokban is kitart a rendkívüli hőség, országos hőségriasztás van érvényben, a Belügyminisztérium ...
Bővebben >>