. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Nem fogják újragondolni - Mégis marad a Hothy tér Gyömrőn?!
2013-01-05 07:36:53
Nem fogják újragondolni - Mégis marad a Hothy tér Gyömrőn?!

Nem fogják újragondolni - Mégis marad a Hothy tér Gyömrőn?!

Nem fogják újragondolni, marad a Horthy tér -  nyilatkozta Mezey Attila Gyömrő alpolgármestere. Mezey Attila a nol.hu-nak  a következőt mondta: „Ha a részvételi arány elmarad attól, amit a törvények előírnak, akkor a gyömrőiek közvetett módon szentesítik a Horthy parkról szóló döntést.”

 

A fenti kijelentés szemben áll, Gyenes Levente plogármester a gyömrői közmeghallgatáson tett kijelentésével miszerint, ha nem is lesz érvényes a népszavazás, ha a szavazók többsége elutasítja a Hortyh teret újragondolják az elnevezést.

 

Kijelenthetjük tehát, vagy Gyömrő polgármestere Gyenes Levente, vagy Gyömrő alpolgármestere Mezey Attila vezeti meg a lakosságot a Horthy kérdésben. Hogy mi lehet a cél? A Jobbiknak kedvező eredmény. Ez könnyen kikalkulálható.

 

Gyenes Levente a helyi TV-ben tett interjújában már felhívta a lakosság figyelmét, hogy csak annak érdemes elmenni szavazni, aki nem ért egyet a Horhty tér elnevezéssel. Ezzel arra buzdította, a lakosságot, hogy akinek nincs markáns véleménye, vagy Horthy mellett áll, ne éljen demokratikus jogával, ezzel biztosítva a Horthy tér megmaradását a szavazás érvényességéhez szükséges, -  a szavazók 50 százalék küszöbérték alatt tartásával.

 

Szombaton egy nappal a szavazás előtt biztosra vehetjük, minden szavazat számítani fog. Ha Gyömrő lakosságának fele nem megy szavazni, (7000 fő) akkor 200 jobbikos szavazó akarata fog érvényesülni a városban.

 

A Civil Összefogás Gyömrőért aktivistái ezért arra kérik a lakosságot, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg az urnák előtt és mindenki értesítse rokonait, szomszédjait arról, hogy 2013 január 6-án vasárnap a Jobbik előretörését és a Horthy kultusz újraélesztését közös erővel meg kell akadályozni.

 

Gyömrőre figyel az egész ország - Előre megírjuk - zengeni fog a sajtó jövő héten! -  és talán ennek a városnak lakosai nem is érzékelik mekkora döntés van a kezükben. Ha népszavazás érvényes lesz, nem csak Gyömrő, az egész ország felszabadul a szélsőjobboldal nyomása alól. Minden település, falu, község és város magabiztosan kiállhat a szélsőségek ellen úgy, hogy tudja van, akinek már sikerült!

 

Egy mondatba foglalva a fentieket 2013. január 6-án vasárnap minden Gyömrői Lakos éljen alkotmányos jogával és szavazzon magáért, városáért, az országért és minden józanul gondolkodó Magyar állampolgárét!

 

Civil Összefogás Gyömrőért - közlemény

Utoljára frissítve: 2013-01-05 07:59:18

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>