. Ma Béla napja van.
Neked is jól esne egy finom masszázs?
2023-09-13 10:37:30
 Neked is jól esne egy finom masszázs?

Neked is jól esne egy finom masszázs?

Persze fontos tudni, hogy nem csupán ilyen fajta masszázs létezik. Akad olyan is, amit inkább otthon a pároddal adtok egymásnak. Ahol nem baj, ha a masszázs átcsúszik egy kis hancúrba. Ehhez azonban fontos, hogy meglegyen minden kellék, így a mai cikkünkben annak járunk utána, mivel érdemes készülnötök.

 

Készülj fel!

 

Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy légy felkészült, és szerezz be a Szexaruhaz.hu Szexshop masszázsolajai és masszázsgyertyái közül néhányat.

 

Ezzel ugyanis megalapozod a masszázs sikerét, mert nem csupán azon múlik minden, hogyan jár a kezed, a titeket körülvevő környezet és a felhasznált segédeszközök éppúgy sokat nyomnak a latban.

 

Először is fontos, hogy megteremtsd a kellően nyugodt és békés környezetet: legyen félhomály, béke, szóljon valami halk és lágy dallam, amitől mindketten el tudtok lazulni. Legyen kéznél egy pohár pezsgő vagy bor, egy kis eper vagy akár tejszínhab is mellé készítve.

 

És persze az erotikus masszázshoz szükséges kiegészítőkről sem illik megfeledkezni. Mutatjuk is, hogy miket érdemes beszerezni.

 

Mi kell ahhoz, hogy teljes legyen az élmény?

 

Először is válasszatok ki egy olyan illatot, amely mindkettőtöknek megfelel. Van, aki odáig van az édes illatokért, másokat viszont émelyít. A konszenzus fontos, hisz a cél az, hogy mindketten tökéletesen el tudjatok lazulni.

 

Amikor már tudjátok, milyen illat fogja körbelengeni a szobát, akkor jöhet a masszázsolaj. Itt is lényeges az illat tisztázása, de itt már több mindenre érdemes figyelni. Választhattok ugyanis ehető változatot is, így bármikor átcsaphattok akár orális kényeztetésbe is. Sőt, vásárolhattok olyan masszázsolajat, amely síkosító is egyben, így egy lépéssel meg tudjátok oldani az előjátékot is. 

 

Téves lenne azt hinni, hogy ez elég is, ugyanis biztosan felmerül majd bennetek az igény, hogy egy-egy játékszert is bevonjatok, így akár egy cirógató, akár egy vibrátor, akár egy wand is kapóra jöhet, ha ott lapul az éjjeliszekrény fiókjában.

 

Persze lehet ezt még tovább is fokozni, rajtatok múlik, hogy milyen irányt vesz az este további része. A kellemes simogatás átválthat szerepjátékká, megjelenhetnek BDSM elemek, de akár egy teljesen “hagyományos” menetet is tolhattok.

 

Lazuljatok együtt!

 

Sokszor amiatt válik problémássá a szexuális élet, mert a párok egyik vagy akár mindkét tagja felettébb nehéznek találja azt, hogy a mindennapi mókuskerékből kitörve azonnal átváltson és kikapcsoljon.

 

Az erotikus masszázs segít hangulatba kerülni, csökkenti a stresszt, és elősegíti, hogy egymásra hangolódjatok. Ne hagyd ki hát ezt a nagyszerű lehetőséget, szerezd be a Szexaruhaz.hu Szexshopból a masszázshoz szükséges kellékeket!

További híreink
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Könnyű Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újítjuk meg az élettereinket is, és vágunk bele a télen tervezge...
2024-04-11 17:07:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>