. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Néhány ajándék ötlet karácsonyra, amit többen is lehet használni (18+)
2019-11-21 16:20:02
Néhány ajándék ötlet karácsonyra, amit többen is lehet használni (18+)

Néhány ajándék ötlet karácsonyra, amit többen is lehet használni (18+)

Az izgató előjáték mindig fontos

 

Akár előjáték részeként használjátok, akár csak egy nap végi lazító masszázsként, mindenképp hasznos és ötletes ajándék lehet egy szett, ami kifejezetten az érzékekre helyezi a hangsúlyt. Ideális esetben ez a csomag tartalmaz masszázsolajat, ami fokozza a nemi vágyat, egy kis erotikus szexhintőport, valamint egy kifejezetten, a bőr izgalmas érintésére tervezett tollat vagy egyéb eszközt is.

 

Egy érzéki masszázs keretein belül nem csak a lazítás lehet a fő szempont, hiszen ahogy csúszik a nedves bőrödön a párod keze, az rendkívül izgató, és még akár behatolás nélkül is eljuthattok a csúcsra. Izgalmas és érzéki játék egyben.

 

Egy kis szerencse mindig kell

 

Szeretitek a szerencsejátékot? Emeljétek egy új szintre, csakúgy, mint a szexuális életeteket. Ha egy 3 darabos szexkocka is kerül a csomagba, akkor garantáltan nem fogtok unatkozni. Az előjáték kockákon látható módon kell kényeztetned a partnered, majd fordítva. Mindezt az őrületig lehet fokozni, hiszen csak akkor dobhattok érdemlegeset a szex kockával, ha 3 ugyanolyan színt rendezett nektek a szerencse. Persze ezen a kis fokozatos játékon kívül más izgalmas társas játék is várhat benneteket a fa alatt.

 

Ideje komolyabb vizekre evezni

 

A nők jelentős része találkozott már a jelenséggel, hogy nem képesek hüvelyi úton átélni a gyönyört, de legalábbis hamarabb eljutnak a csúcsra a csikló izgatásával. Ha ez a jelenség számotokra sem ismeretlen, akkor nagyon jó szolgálatot tehet egy ultrahangos csiklóizgató vagy egy kétágú párvibrátor. Ennek hála dupla lesz a kényeztetés, de akkor sincs baj, ha ez még egy kicsit sok nektek. Hagyományos vibrátorok százaira bukkanhattok a Szexvitál.hu-n, ahol garantáltan jó minőséget kaphattok.

 

Mindent a szemnek (is)

 

Egy dögös jelmez csodákra képes a szexuális élet felpörgetésében. Egy szexi ápolónő vagy egy izgató rendőrnő? Esetleg egy tökéletes vízvezetékszerelő? Semmi akadálya. Egy ilyen ajándékkal könnyen a partner tudtára lehet adni még az olyan vágyakat is, amiről eddig nem volt merszed beszélni.

 

Ha a bevállalósabbak közé tartoztok, akkor egy nőiesen ártatlan bimbócsipesz lehet az, ami lázba hoz titeket. Igazi gyönyört tartogat mindenki számára.

 

Ugyanígy, ha egy kicsit jobban inspiráltak az 50 árnyalat filmek, akkor ideje, hogy beszerezzetek egy BDSM készletet!

 

Ha pedig igazi meglepetést tartogatnál mindkettőtöknek, akkor akár egy meglepetés csomagot is választhatsz, ami egyedileg készül. Ezeknél megtalálhatod a férfiaknak, nőknek és pároknak szánt csomagokat, amik biztosítják a meglepetést és persze a maximális gyönyört! Ne feledd, ez garantált, mivel szakértő kezeken mennek át a csomagok.

 

(x)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>