. Ma Petra napja van.
Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek
2014-02-19 09:35:07
Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek

Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek

Az elmúlt hetekben a megyében Vecsésen, Százhalombattán, Budaörsön, és most Vácott nyílt Kormányablak. A kormányablakok könnyen elérhető helyszínen, egységes módon, egységes arculattal, informatikai támogatással és nyitva tartással fognak működni. A kormány igyekezetének köszönhetően a Kormányablakok megnyitása mindig nagy durranás, mindenki ott van, aki számít. Nézzék csak:
 
Az egyablakos ügyintézés legújabb, váci helyszínét Bíró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára adta át február 18-án Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal közösen. 
 
A Kormányablakok a közigazgatás átalakításának hírnökei”– mondta a megnyitón az államtitkár. Tarnai szerint az ügyfelek számára érezhető javulást hoz az egyablakos ügyintézési rendszer, hiszen az egységes arculattal, jól megközelíthető helyszíneken nyíló kormányablakokban a gyorsaság mellett az ügyfelekkel szembeni kedvesség is elengedhetetlen. 
 
Bíró Marcell elmondta, ahhoz, hogy az ügyintézők megfelelő felkészültséggel várhassák az állampolgárokat, szükség volt a közigazgatás személyi állományának megújítására is. „A külcsín mellett legalább ennyire fontos a belbecs is, ezért a kormányablakokban dolgozók a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kaptak szakirányú továbbképzést.
 
Bábiné Szottfried Gabriella, a térség országgyűlési képviselője a megnyitó kapcsán hangsúlyozta, az elmúlt három évben a váciak megszokták és megszerették az egyablakos ügyintézést „Bízunk benne, hogy a megújult, kibővült ügykörökkel működő új Kormányablak is az itt élők megelégedésére szolgál majd.” 
 
Harrach Péter országgyűlési képviselő a környező települések nevében köszönte meg a fejlesztést, és kiemelte, az elmúlt majdnem négy évben a kormány azért dolgozott, hogy egy rendezetlen világból teremtsen rendezettet. „A közigazgatás átalakítása is ebbe a sorba tartozik.” 
 
Fördős Attila, Vác polgármestere a megnyitó napját a szolgáltatások rendszerében való továbblépés alkalmának nevezte.

Utoljára frissítve: 2014-02-19 09:35:29

További híreink
Végelszámolás vár Rákay Philip vállalkozására
Rákay Philipék már novemberben meghirdették a Szent-György hegyen álló nevezetes présházat, a Tarányi-pincét, mostanra viszont már cégjogilag is látszik: letettek arról, ...
2023-08-24 17:41:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyin embere sejlik a NER új luxusjachtja mögött, amivel Mészáros utazgat
A Superyachtfan nevű hajós szakmai portál szerint egy olyan orosz bányamilliárdosé a fedélzeten Mészáros Lőrincékkel lefotózott Rose d’Or nevű hajó, aki a Balkánon aktív ...
2023-08-08 15:39:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nem közölték az akkugyár dolgozóival, hogy rákkeltő anyaggal dolgoznak
Részletes jegyzőkönyvet szerzett meg az MSZP arról a szigetszentmiklósi akkumulátorgyár-balesetről, amelyben két dolgozó életét vesztette. Most az iváncsai eset kapcsán i...
2023-08-05 11:46:12, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Számfestő képekkel biztos találkoztál már életedben akkor is, ha te magad még nem próbáltad. Lehet, hogy gyere...
Bővebben >>