. Ma Márk napja van.
Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek
2014-02-19 09:35:07
Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek

Négyen adták át a váci Kormányablakot a polgármesternek

Az elmúlt hetekben a megyében Vecsésen, Százhalombattán, Budaörsön, és most Vácott nyílt Kormányablak. A kormányablakok könnyen elérhető helyszínen, egységes módon, egységes arculattal, informatikai támogatással és nyitva tartással fognak működni. A kormány igyekezetének köszönhetően a Kormányablakok megnyitása mindig nagy durranás, mindenki ott van, aki számít. Nézzék csak:
 
Az egyablakos ügyintézés legújabb, váci helyszínét Bíró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára adta át február 18-án Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal közösen. 
 
A Kormányablakok a közigazgatás átalakításának hírnökei”– mondta a megnyitón az államtitkár. Tarnai szerint az ügyfelek számára érezhető javulást hoz az egyablakos ügyintézési rendszer, hiszen az egységes arculattal, jól megközelíthető helyszíneken nyíló kormányablakokban a gyorsaság mellett az ügyfelekkel szembeni kedvesség is elengedhetetlen. 
 
Bíró Marcell elmondta, ahhoz, hogy az ügyintézők megfelelő felkészültséggel várhassák az állampolgárokat, szükség volt a közigazgatás személyi állományának megújítására is. „A külcsín mellett legalább ennyire fontos a belbecs is, ezért a kormányablakokban dolgozók a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen kaptak szakirányú továbbképzést.
 
Bábiné Szottfried Gabriella, a térség országgyűlési képviselője a megnyitó kapcsán hangsúlyozta, az elmúlt három évben a váciak megszokták és megszerették az egyablakos ügyintézést „Bízunk benne, hogy a megújult, kibővült ügykörökkel működő új Kormányablak is az itt élők megelégedésére szolgál majd.” 
 
Harrach Péter országgyűlési képviselő a környező települések nevében köszönte meg a fejlesztést, és kiemelte, az elmúlt majdnem négy évben a kormány azért dolgozott, hogy egy rendezetlen világból teremtsen rendezettet. „A közigazgatás átalakítása is ebbe a sorba tartozik.” 
 
Fördős Attila, Vác polgármestere a megnyitó napját a szolgáltatások rendszerében való továbblépés alkalmának nevezte.

Utoljára frissítve: 2014-02-19 09:35:29

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újít...
Bővebben >>