. Ma Gedeon napja van.
Mit kell tudnunk a verhetetlen ár-érték arányú okostelefonokról?
2023-02-16 09:24:21
Mit kell tudnunk a verhetetlen ár-érték arányú okostelefonokról?

Mit kell tudnunk a verhetetlen ár-érték arányú okostelefonokról?

Azonban a másod,- és harmadvonalban sorakozó mobilokra sok esetben már kevés figyelem jut. Pedig itt is akadnak kiváló készülékek szép számmal!

 

Mit érdemes tudni a kategóriákról?

 

Vannak olyan gyártók, melyek csak egy kategóriát céloznak meg. Ilyen például az Apple, amely egyértelműen a prémium szinten helyezkedik el. Ők nem is akarnak gyengébb tudású, megfizethető készülékeket piacra dobni. Egyszerűen azt szeretnék, ha egyfajta presztízs lenne az, hogy valaki egy iPhone készüléket vásárol.

 

A Xiaomi okostelefonok ezzel szemben több fronton is tarolnak, noha a logika pont az ellentettje az előzőnek. Ők nem csak egyetlen kategóriát céloznak meg, hanem mindenből szeretnék a legjobbat kihozni. Épp ezért van az, hogy nem csak a csúcskészülékeiket “küldik harcba”, hanem vannak például kifejezetten középkategóriás darabjaik is. Erre kiváló példa a Xiaomi Poco M5s okostelefon.

 

Milyen egy igazi verhetetlen ár-érték arányú okostelefon?

 

Hatalmas a verseny a gyártók között, ezt leszögezhetjük. Épp ezért ki kell tűnni valamivel. Az egyik lehet az, hogy mindig a legújabb, leginnovatívabb megoldásokat teszik a készülékekbe. A másik pedig akár az is lehet, hogy egy nagyon jól használható, de nem csúcsteljesítményre tervezett okostelefont kapunk meg elérhető áron.

 

Ez utóbbit tudják a Xiaomi Poco telefonjai is. Maga a gyártó a garancia a minőségre és a megbízhatóságra, valamint hogy értik a dolgukat a tervezőasztalon és a gyárban is. A márka széles termékkínálatába tökéletesen illeszkednek a nem túlárazott, mégis minőségi, jól használható modelljeik.

 

Ezt tudja egy Xiaomi Poco okostelefon

 

A korrekt hardver mellett megfelelő szoftvereket is kapunk a gyártótól. Nem kell aggódnunk a háttértár mérete, az akkumulátor üzemideje vagy épp a kamera túl kicsi felbontása miatt sem.

 

Mondhatni funkcionalitásban jóval az árcédulájuk felett teljesítenek a Pocophone készülékek. De nézzünk is pár konkrét jellemzőt, amire számíthatunk:

 

  • -megfizethető ár,

  • -szép, elegáns külső,

  • -nagy akkumulátorkapacitás,

  • -gyors töltési sebesség,

  • -tiszta hangzás,

  • -vezetékes fejhallgató csatlakozási lehetőség,

  • -NFC-chip,

  • -ujjlenyomat-olvasó,

  • -nagy tárhely,

  • -jó minőségű kamera.

 

Nem használjuk ki teljesen a készülékeinket

 

A legtöbben szeretnénk, ha az okostelefonunk mindent tudna és mindenben a legjobb lenne. Pedig erre általában nincs is szükségünk. Nagyon sok funkcióval rendelkeznek a mai készülékek. Annyira, hogy a legtöbben csak a töredékét használjuk mindannak, amire képes egy ilyen készülék.

 

Épp ezért érdemes találunk egy olyan megfizethető árú okostelefont, mint amilyenek a Xiaomi Poco széria tagjai is. Nem fogjuk megbánni!



További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>