. Ma Ervin napja van.
Mindent visznek a tolvajok: fát, telefont, tabletet loptak tegnap
2014-03-26 12:25:06
Mindent visznek a tolvajok: fát, telefont, tabletet loptak tegnap

Mindent visznek a tolvajok: fát, telefont, tabletet loptak tegnap

Fokozódik a helyzet a megyében - mindent lopnak. Ahogyan azt tegnap megírtuk, egy idős férfi női fehérneműt és alkoholt akart eltulajdonítani, de elfogták. További tolvajokat is talált a Budaörsi Rendőrkapitányság - úgy látszik, nem csak bugyira és piára van igény. Ráadásul mindhárom bűncselekmény tegnap, 2014. március 25-én történt.
 
A Pilisvörösvári Rendőrőrs indított eljárást lopás gyanúja miatt Sz. Gábor 45 éves és Sz. Ferenc 46 éves pilisborosjenői lakosok ellen. A testvérpár Pilisborosjenőn, a Kevély hegyen - illegálisan - fát termelt ki. A körzeti megbízott a helyi erdésszel közösen intézkedés alá vonta a két férfit. Sz. Gábor elismerte, hogy a nála lévő motoros láncfűrésszel több fát is kivágott. A körzeti megbízott a két férfit a helyszínen elfogta, majd a rendőrőrsre előállította őket, ahol gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A nyomozás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy Sz. Gábor az erdőből származó vadhúst tárol otthonában. A nála tartott házkutatás során két őz feldolgozott húsa került elő a fagyasztóból. Sz. Gábor ellen emiatt is eljárás indult.
 
Szintén lopás miatt S. László 37 éves budapesti lakos ellen indult eljárás. A gyanúsított egy budaörsi bevásárlóközpont irodatechnikai osztályáról kiválasztott két tabletet, melyekről eltávolította az áruvédelmi eszközt és azokat a nadrágjába rejtette. Az áruház biztonsági szolgálatának dolgozói tetten érték a férfit és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották. S. Lászlót a járőrök a helyszínen elfogták.
 
Eljárás indult garázdaság gyanúja miatt M. Sándor 39 éves piliscsabai lakos ellen. A férfi a piliscsabai vasútállomás parkolójában beült egy autó hátsó ülésére, amelyben volt felesége és annak jelenlegi élettársa ült. Szóváltásba keveredtek, melynek során a férfi észrevette, hogy vitapartnerei a telefonjaikkal rögzítik a veszekedést, ezért a két készüléket kicsavarta a kezükből, kiszállt a járműből és azokat nagy erővel a gépkocsi tetejéhez vágta. A férfit a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták. 
 
A gyanúsítottak ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 
 
Forrás: Budaörsi Rendőrkapitányság
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>