. Ma Vanda napja van.
Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!
2022-01-12 16:52:45
 Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!

Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!

Kád kontra zuhanyzó

 

Örök kérdés, hogy melyik a jobb: a kád vagy a zuhanyzó? Természetesen ez a kérdés csak akkor merül fel, ha fürdőszobánkban van elég hely egy szép, nagy kád elhelyezésére. De akkor is lehet a tusoló mellett dönteni, ha a gyors fürdésnek vagyunk hívei, nem szeretjük magunkat órákon át áztatni a kádban.

 

A fürdőszoba berendezése olyan legyen, ami nekünk megfelel: nemcsak a szépségre kell törekednünk, hanem a kényelemre, de ugyanakkor a biztonságra is. Nemcsak a tisztálkodás, de a relaxálás helyszíne is lehet ez a helyiség. Jól gondoljuk tehát át, milyen színű legyen, milyen praktikus kiegészítők kapjanak helyet benne. 

 

Szerencsére ma már mind kádakból, mind zuhanyzókból többféle változatot lehet kapni, így lehetőségeink is nagyobbak, mint korábban bármikor.

 

Az íves zuhanykabin

 

Akik a tusoló mellett döntenek, többféle kivitel közül is választhatnak. Érdemes tájékozódni egy lakberendezési webáruház honlapján: a Homelux oldalán számos zuhanykabin között válogathatunk, széles a kínálat.

 

A zuhanykabin formája lehet íves, szögletes és aszimmetrikus is. Az íves zuhanykabin az egyik legesztétikusabb változat: modern és klasszikus fürdőszobába is egyaránt illik. Kifinomultság és egyszerűség jellemzi, jólesik ránézni is.

 

Nagyon divatos manapság a zuhanyzótálca nélküli változat, ilyenkor a padlóba kell beépíteni a lefolyót. Aki a hagyományos megoldásokat kedveli, válasszon zuhanyzótálcás kivitelt, szettben az íves zuhanykabinnal.

 

Hátfallal vagy hátfal nélkül? Ezt is mi dönthetjük el! A hátfallal rendelkező zuhanykabinnál adott minden, más esetben az egyik falra kell felszerelnünk a zuhanypanelt.

 

Az üvegajtók széppé teszik az íves zuhanykabint

 

Amiért még nagyon praktikus az íves zuhanykabin, hogy kis helyen is elfér, főleg, ha a megfelelő ajtóval kérjük.

 

Kétféle ajtóval kapható: a nyílóajtós változatok esetében kicsivel nagyobb helyre lesz szükség. A dupla és a szimpla ajtók egyaránt jól zárnak, nem kell attól tartani, hogy kifolyik a víz használat közben. Jobbos és balos kivitelben is kaphatók, így mindenképpen jól igazíthatók a fürdőszobánkhoz.

 

Nagyon népszerűek a tolóajtós, íves zuhanykabinok: ezek is lehetnek egyesek vagy szárnyasok is. A kiakasztható görgők miatt ezek tisztítása is ugyanolyan könnyű, mint a nyílóajtós változatoké.

 

És ha már itt tartunk, érdemes néhány szót szólni az íves zuhanykabinok faláról is. A legtöbb esetben víztiszta, azaz átlátszó üvegből készülnek a kabin falai, de más színben is kérhetők. A vízlepergető tulajdonsággal rendelkező biztonsági üvegek nem törnek el nagyobb erőhatás kifejtése közben sem, teljesen biztonságosak.

 

Az íves zuhanykabinokban így valóban komfortos lesz a tusolás.

További híreink
Minden, amit egy gérvágó fűrészről érdemes tudnia
Amennyiben fával, műanyaggal vagy fémmel dolgozik, szeret barkácsolni és kreatív dolgokat létrehozni, akkor mindenképpen szüksége lehet a gérvágó fűrészre. Ez az a barkác...
2022-01-19 19:52:27, Hírek, Könnyű Bővebben
Kilátások pályakezdőknek és a jövő munkavállalóinak
A pályakezdők munkába állása egy érzékeny pont mindkét érintett fél számára. Legyen valaki akár első állását betöltő, akár a másik oldalon, első munkahelyet biztosító, sz...
2021-12-13 14:19:51, Hírek, Könnyű Bővebben
Miért van a mai fiataloknak könnyű dolga az angoltanulással?
Manapság már alig akad olyan tizen- vagy huszonéves, aki ne beszélne legalább társalgási szinten angolul. Ez örvendetes, tekintve, hogy hazánk nem épp kiemelkedő a lakoss...
2021-11-22 11:03:33, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újabb ügy mutat rá arra, hogy a képviselők vagyonnyilatkozata nem feltétlenül ad teljes képet a politikusok és...
Bővebben >>