. Ma Gedeon napja van.
Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!
2022-01-12 16:52:45
 Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!

Milyen zuhanykabint válasszunk? Bemutatjuk az íves változatot!

Kád kontra zuhanyzó

 

Örök kérdés, hogy melyik a jobb: a kád vagy a zuhanyzó? Természetesen ez a kérdés csak akkor merül fel, ha fürdőszobánkban van elég hely egy szép, nagy kád elhelyezésére. De akkor is lehet a tusoló mellett dönteni, ha a gyors fürdésnek vagyunk hívei, nem szeretjük magunkat órákon át áztatni a kádban.

 

A fürdőszoba berendezése olyan legyen, ami nekünk megfelel: nemcsak a szépségre kell törekednünk, hanem a kényelemre, de ugyanakkor a biztonságra is. Nemcsak a tisztálkodás, de a relaxálás helyszíne is lehet ez a helyiség. Jól gondoljuk tehát át, milyen színű legyen, milyen praktikus kiegészítők kapjanak helyet benne. 

 

Szerencsére ma már mind kádakból, mind zuhanyzókból többféle változatot lehet kapni, így lehetőségeink is nagyobbak, mint korábban bármikor.

 

Az íves zuhanykabin

 

Akik a tusoló mellett döntenek, többféle kivitel közül is választhatnak. Érdemes tájékozódni egy lakberendezési webáruház honlapján: a Homelux oldalán számos zuhanykabin között válogathatunk, széles a kínálat.

 

A zuhanykabin formája lehet íves, szögletes és aszimmetrikus is. Az íves zuhanykabin az egyik legesztétikusabb változat: modern és klasszikus fürdőszobába is egyaránt illik. Kifinomultság és egyszerűség jellemzi, jólesik ránézni is.

 

Nagyon divatos manapság a zuhanyzótálca nélküli változat, ilyenkor a padlóba kell beépíteni a lefolyót. Aki a hagyományos megoldásokat kedveli, válasszon zuhanyzótálcás kivitelt, szettben az íves zuhanykabinnal.

 

Hátfallal vagy hátfal nélkül? Ezt is mi dönthetjük el! A hátfallal rendelkező zuhanykabinnál adott minden, más esetben az egyik falra kell felszerelnünk a zuhanypanelt.

 

Az üvegajtók széppé teszik az íves zuhanykabint

 

Amiért még nagyon praktikus az íves zuhanykabin, hogy kis helyen is elfér, főleg, ha a megfelelő ajtóval kérjük.

 

Kétféle ajtóval kapható: a nyílóajtós változatok esetében kicsivel nagyobb helyre lesz szükség. A dupla és a szimpla ajtók egyaránt jól zárnak, nem kell attól tartani, hogy kifolyik a víz használat közben. Jobbos és balos kivitelben is kaphatók, így mindenképpen jól igazíthatók a fürdőszobánkhoz.

 

Nagyon népszerűek a tolóajtós, íves zuhanykabinok: ezek is lehetnek egyesek vagy szárnyasok is. A kiakasztható görgők miatt ezek tisztítása is ugyanolyan könnyű, mint a nyílóajtós változatoké.

 

És ha már itt tartunk, érdemes néhány szót szólni az íves zuhanykabinok faláról is. A legtöbb esetben víztiszta, azaz átlátszó üvegből készülnek a kabin falai, de más színben is kérhetők. A vízlepergető tulajdonsággal rendelkező biztonsági üvegek nem törnek el nagyobb erőhatás kifejtése közben sem, teljesen biztonságosak.

 

Az íves zuhanykabinokban így valóban komfortos lesz a tusolás.

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>