. Ma Jusztina napja van.
Milyen vízbázisú síkosítók léteznek?
2021-05-28 10:49:36
Milyen vízbázisú síkosítók léteznek?

Milyen vízbázisú síkosítók léteznek?

De vajon milyen változatai léteznek ennek a kelléknek? Ebből a cikkből minden kiderül! 
 
A vízbázisú síkosítók
 
Az első és legfontosabb a vásárlás során, hogy tájékozódjon, hogy melyik lehet az Ön számára legideálisabb fajta. Mivel a piacon többféle változat is jelen van, ezért érdemes átgondolni az egyes verziók előnyeit és hátrányait egyaránt. A lényeg, hogy ezt már a beszerzés előtt megtegye, így a helyszínen már nem kell azon tanakodnia, hogy melyiket is vigye magával. Egy jó minőségű vízbázisú síkosító nemcsak a nedvességet képes pótolni, hanem jóval izgalmasabbá teheti az aktust. 
 
A síkosító ma már a legalapvetőbb szexuális segédeszköz, amely - mivel kozmetikai terméknek minősül - akár drogériából is beszerezhető. Kapható továbbá szupermarketekben, de még gyógyszertárakban is. 
 
A kiegészítő használható óvszerrel vagy bármilyen más erotikus segédeszköz esetében. Próbálja ki bátran egy érzéki játékszerrel, esetleg anális behatolás során. Biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!
 
Milyen fajták léteznek?
 
Elsőként megemlítenénk az olajos alapú síkosítókat, amelyekkel érdemes vigyázni. Ezek könnyedén károsíthatják az óvszer anyagát, de még a szexuális kiegészítőknek sem tesznek jót. Amennyiben szereti a tisztaságot, akkor nem ez lesz a legjobb megoldás, hiszen sokszor az ágyneműn is foltot hagyhatnak. 
 
Léteznek azonban szilikonos verziók is, amelyeket már bátran használhatunk különböző játékokkal és óvszerekkel együtt is. Vízben is kipróbálná a közösülést? Akkor szintén jó választás lehet a szilikonos változat, hiszen ott is alkalmazható. Nagy előnye, hogy sem a nyálkahártyán, sem pedig a bőrön nem szívódik fel, ám eltávolítása nem olyan könnyű. 
 
Amennyiben extrémebb terméket szerezne be, akkor válogasson kedvére az ízesített síkosítók közül. Ennek köszönhetően az orális szex is bárki számára élmény lehet. Nem is kell ennél több!
 
A Szeresdmagad.hu webáruházából is megvásárolható vízbázisú síkosítók azonban minden szempontból tökéletesnek bizonyulnak. Nem hagynak foltot a textíliákon, ráadásul akár vízben, akár az ágyban is kipróbálhatóak. A víztartalma miatt könnyedén elpárolog, így érdemes néha felhígítani egy kis folyadékkal. 
 
Mire figyeljen vásárlás során?
 
Mivel a vízbázisú termékekben glicerin is található, így néhány esetben gombás fertőzéssel is szembe kell néznünk. Ha azonban elkerülné ezt, akkor mindenképpen olyan változatot szerezzen be, amely nem tartalmaz ilyen anyagot. 
 
Olyan helyről próbálja meg beszerezni, ahol nem fél érdeklődni. Mindenképpen jó minőségű terméket válasszon, hiszen ezzel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Mindemellett pedig ellenőrizze, hogy a termék tartalmaz-e olyan összetevőt, amelyre allergiás lehet. 
 
(x)

Utoljára frissítve: 2021-05-28 10:50:42

További híreink
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
Hazánkban is egyre népszerűbb közlekedési eszköz az elektromos roller. Amellett, hogy a használata kíméli a környezetet, nagyvárosokban kitűnő alternatívája az autóhasz...
2021-09-23 10:06:56, Hírek, Könnyű Bővebben
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!
A kültéri világítás épp olyan lényeges, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt szolgáltató beltéri lámpák megléte. Nem csak beltéren, de kültéren is igaz, hogy az ...
2021-09-17 22:58:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan tegyünk stílusosabbá a konyhánkat? Íme 4 ötlet
A konyha minden otthon központi helyisége, ahol sokat időzünk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat benne. Ha nincs lehetőség egy teljes átalakításra, né...
2021-08-12 12:13:13, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A miniszterelnök szerint minden kiolvasható a vagyonnyilatkozatából. Orbán Viktor továbbra is ragaszkodik ahho...
Bővebben >>