. Ma Petra napja van.
Mikor praktikus egy konyhablokk választása?
2022-09-13 12:11:58
Mikor praktikus egy konyhablokk választása?

Mikor praktikus egy konyhablokk választása?

A konyhabútor kiválasztásának szempontjai

 

Elsődlegesen a konyha alaprajza az, ami befolyásol minket, hiszen nem mindegy, hol helyezkednek el a vizes szerelvények, hol futnak az elektromos vezetékek, és hol vannak a nyílászárók. Már az ezekhez való igazodás sem kis feladat, és ezt követi a tervezés, ahol a saját ízlésvilágunkat a praktikummal ildomos ötvözni.

 

Amikor kis alapterületű konyháról van szó, vagy pedig nem akarunk hosszasan bajlódni a konyha kialakításával, akkor nézzük meg a Gemini-Duo webáruház konyhablokk kínálatát, mely számtalan blokktípust kínál méretben és színben egyaránt.

 

Hogyan induljunk el a konyhánk tervezésekor?

 

Mindenekelőtt alaposan gondoljuk át, hogy van-e lehetőségünk pl. készíttetni konyhabútort. Napjainkban igen nehézkes megfelelő szakembert, így asztalost is találni, ráadásul, ha találtunk is, valójában fogalmunk sem lehet, hogy mikorra fogja tudni elvállalni a remekmű megalkotását és betartja-e ígéretét.

 

Másik választási lehetőségünk, hogy elemes konyhabútorral próbáljuk kisakkozni azt a kevéske helyet, amely a rendelkezésünkre áll. Ez olyankor előnyös, ha nagyobb a konyhánk, illetve, ha megvan rá az anyagi keret, hogy több elem összehangolt struktúráját hozzuk létre. Az ilyen elemes konyhabútoroknál lehetőség van az egyes elemeket úgy variálni, hogy beépítésre kerüljön a mosogatógép, a mikrohullámú sütő, a páraelszívó, a villanytűzhely és egyéb konyhai kisgépek is.

 

Ha nincs lehetőségünk, sem időnk, hogy elemes konyhabútor összeállításával bajlódjunk, akkor sincs semmi gond, ilyenkor érdemes a konyhablokkokat végigböngésznünk. Biztosak lehetünk benne, hogy jól választottunk, hiszen a kis hely kihasználásának professzionális megoldásaival kerülünk szembe, és nem fogunk találkozni méretbeli hibákkal, eltérésekkel. Ehelyett a színek, a stílus teljes összhangját tapasztalhatjuk meg.

 

Legyen minden a kezünk ügyében!

 

A konyhablokkok esetében minden kis helyen elfér, így biztosak lehetünk benne, hogy amire szükségünk van, az a kezünk ügyébe akad. Egy konyhablokk minden szükséges konyhabútor elemet tartalmaz.

 

Amennyiben mégis úgy érezzük, hogy szükségünk van még valamilyen tárolóelemre, és megvan hozzá az anyagi és fizikai lehetőségünk is, tehát bőven van még hely, akkor ajánlatos elgondolkodni, hogy kiegészítsük a konyhablokkunkat. Ezt megtehetjük egy másik konyhablokk részlettel is, így a sima fali konyhablokk akár L- vagy U-alakúvá változhat.

 

De elemes konyhabútor darabokkal is megnövelhetjük képletesen a teret, vagyis inkább a tárolási kapacitásunkat, így a személyre szabhatóság szabadságáról sem mondtunk le, de egyúttal kihasználtuk maximálisan a rendelkezésre álló teret.

 

Sok esetben a váz és a korpusz színe is szabadon választható, de ha nem találod a neked tetszőt, kérd a Gemini-Duo segítségét!

További híreink
A födém szakszerű szigetelése – így csináld jól!
Amennyiben azt szeretnénk, hogy a saját tulajdonunkban lévő ingatlan kellőképpen energiahatékony legyen, akkor kiemelt figyelmet kell fordítani a hőszigetelésre, az ugyan...
2023-09-23 13:26:45, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi az oka annak, hogy az emberek többsége nem válik nyerő sportfogadóvá?
Noha a sportfogadás elsőre igencsak könnyűnek tűnik, de a látszat csal. Ez ugyanis egy elképesztően összetett és nehéz tevékenység, amelyben a fogadók körülbelül 98%-a ve...
2023-09-21 11:39:03, Hírek, Könnyű Bővebben
A divatvilág ikonikus cipő- és táskamárkái
Vannak olyan ikonikus darabok és márkák a divatvilágban, melyek megkerülhetetlenek. Valószínűleg te is láttad már ezeket filmekben vagy divatmagazinokban, esetleg a vörös...
2023-09-21 11:31:57, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár a környezeti hatások és az arcápolással kapcsolatos szokásaink is sokat nyomnak a latba, de alapvetően azt...
Bővebben >>