. Ma Kornél napja van.
Mészárlás Valkón
2011-07-19 12:18:34
Mészárlás Valkón

Mészárlás Valkón

Megerősítette a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt az információt, hogy a Pest megyei Valkón egy férfi több késszúrással végzett a nagymamájával, az édesanyjával és a feleségével ma délelőtt, majd utána öngyilkos lett. A férfi állítólag rendszeresen verte az édesanyját, és a kábítószerek rabja volt az alkohol mellett. Lopás vétsége miatt kellett volna börtönbe vonulnia.

 

 

 

A helyszínre, a Danyi utcába kiérkező mentők egy idősebb nő holttestét találták meg, egy fiatal nőét, valamint egy középkorú nőét, és egy fiatal férfiét. Az ügyben a rendőrség megkezdte a tanúk kihallgatását, valamint a helyszíni szemlét.

 

 

További információkat későbbre ígért a rendőrség.

 

Újabb információk szerint B. István 27 éves, és a szomszédok szerint igen labilis idegrendszerű volt. A barátnője P. Hajnalka 23 éves, az édesanyja 45, a nagymamája 67 év körüli volt. A család az elmondások szerint rendezett anyagi körülmények között élt.

 

A helyszínelés jelenleg is folyik.

További híreink
Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
Mintha valahol a messzi Felvidéki tájakon járnánk, ha a Bükk-hegység nyugati bástyájáról készült évtizedekkel ezelőtt készült képét nézzük.
2022-06-28 15:40:09, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode alapító tagja
Életének 61. évében meghalt Andrew Fletcher, a Depeche Mode együttes alapító tagja, billentyűse – tette közzé a hírt a zenekar a hivatalos Facebook-oldalán és a Twitteren...
2022-05-27 19:36:47, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Elhunyt Gyarmathy Lívia filmrendező
Kilencvenéves korában elhunyt Gyarmathy Lívia Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, érdemes és kiváló művész, a magyar mozgókép mestere.
2022-05-27 19:36:45, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem tudták már megmenteni az életét.
Bővebben >>